Élvezze a szép kilátást: Az extrafelszerelésként rendelhető panoráma toló-/billenőtetőn át szabad kilátást élvezhet az égboltra, s egyszerre áradhat a napfény és friss levegő a Polo utasterébe.

Panorámatető

Ön dönt a "nyitva tartásról": zárt, felbillentett vagy épp teljesen nyitott - az extrafelszerelésként kínált elektromos mozgatású panoráma toló-/billenőtetőn át a kellemesen meleg napokon még jobban kiélvezheti a napfényt és a friss levegőt. Ha pedig már túl erős a napsugárzás, színezett üveg és igényes kialakítású roló véd, illetve gondoskodik továbbra is kellemes hőmérsékletről a Polo utasterében. A panoráma toló-/billenőtető bizonyosan vonzza a tekinteteket, nagyméretű üvegfelülete ugyanis a tető teljes szélességében húzódik. Megnövelt nyílásán át még több friss levegőt enged be, mindenkor kellemes klímát teremtve az utastérben.

 

Egy későbbi időponttól rendelhető, Volkswagen partnere készséggel tájékoztatja.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés