Csakis előnyös kerülők

Navigáció

Előnyös lehet a jól ismert útvonalakon is bekapcsolni a navigációs rendszert, mégpedig a Car-Net Guide & Inform Basic szolgáltatás miatt, amely az internetről szerzett legfrissebb információk alapján még időben figyelmeztethet a közlekedési torlódásokra és kerülő útvonalat is ajánlhat. A különleges úticélok keresőjével Ön is felfedezhet egy-egy új éttermet vagy kávézót. A Car-Net Guide & Inform Basic szolgáltatás az első évben díjmentes. Az extrafelszerelésként kínált Discover Media navigációs rendszer 20,3 centiméter (8 col) képátlójú, üvegfelületű színes érintőképernyővel készül, kezelése így kényelmesen intuitív és igény szerint - a Volkswagen Media Control App használatával - táblagép segítségével a hátsó ülésről is megoldható.
Nem utolsósorban pedig rádiójával, MP3- és WMA-kompatibilis CD-lejátszójával, két SD-kártyanyílásával, Bluetooth-csatlakozásával és hat hangszórójával színvonalas szórakoztatásról gondoskodik. Gyakran utazik Európa-szerte? Az SD-kártyán tárolt európai navigációs térképpel jól felkészült a következő útjára. Optimális megoldás a képernyő elhelyezése a műszerfal tetején, nagyban javítva ergonómiáját és láthatóságát.

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés