Élvezzen mindjárt kettős előnyt!

Motorok

A TSI benzinmotorokat kiemelkedő teljesítményszint és gazdaságosság jellemzi, maximális forgatónyomatékuk már az alacsony fordulatszám-tartományokon is rendelkezésre áll. E korszerű aggregátok a kis hengerűrtartalom, a turbófeltöltés és a közvetlen befecskendezés kombinációjával mindvégig egyenletes vonóerőt biztosítanak. Ehhez a downsizing-technológiát alkalmazták a tervezők, az erőforrások így viszonylag kis összlökettérfogatból produkálnak nagy teljesítményt.
A TDI motorok turbófeltöltéssel és common-rail közvetlen befecskendezéssel működő dízel erőforrások, amelyeket egyaránt kiemelkedő takarékosság, magas vonóerő- és teljesítményszint jellemez, emellett különösen halk járásúak és tekintélyes forgatónyomatékuk révén a sportos vezetésben is kiváló partnerek.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés