Legyen magabiztos!

Külső megjelenés

A Polo megújult formavilága már alapváltozatában is mércéül szolgálhat. Mindjárt az első pillantásra feltűnő tornádóvonala, e markáns formai elem ugyanis az első sárvédőktől egészen az új Polo faráig húzódva öleli körül a karosszériát, letisztult kontúrokkal progresszív dinamikát sugározva. Az új fényszórók mellett a Polo megjelenésének további meghatározó elemei a LED -technikájú nappali menetfény, az ugyancsak LED-technikájú rendszámtábla-megvilágítás és a dísztárcsával fedett, acél keréktárcsák.
Comfortline felszereltségi szintjén 15 colos keréktárcsáival, illetve műszerfala és első ajtókárpitjai Limestone-szürke metál dekorbetétjeivel az új Polo már jóval színvonalasabb kényelmet kínál.
Ha pedig inkább autója sportos megjelenését értékeli nagyra, az új Polo Highline kivitele a legmegfelelőbb az Ön számára. A lökhárítón húzódó krómbetétés az opcionális sötétvörös hátsó lámpák a Polo sportosan elegáns megjelenését hangsúlyozzák, s tökéletesen illeszkednek formavilágába. A markáns összhatást 16 colos könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés