Pontosan azon információk, amelyeket látni kíván

Active Info Display

Az extrafelszerelésként rendelhető Active Info Display révén Ön a kombinált műszeregységek előnyeit a nagyfelbontású és nagyméretű, 26 centiméter (10,25 col) képátlójú színes TFT-képernyővel együtt élvezheti. A nagyobb pixelsűrűség, az intenzívebb színek és fényesség, illetve a nagyobb kontraszt mellett különböző nézetek is választhatók, így Ön célzottan összpontosíthat bizonyos adatokra, amelyek a hagyományos tartalmak - mint például a sebesség- és fordulatszámmérő, illetve a kilométerszámláló - mellett jelennek meg a kombinált műszeregységen.
Tetszés szerint a multifunkciós kormánykerékről vagy az infotainment-rendszerről választhatja ki, mit szeretne látni. Igény szerint hívhat le például részletes menetadatokat, a teljes kijelzőfelületre a navigációs térképet vagy éppen a vezetői segédrendszerek működésének vizuális megjelenítését, de a hagyományos körműszerek helyett az MP3-lejátszón futó zeneszám címét vagy az éppen folytatott telefonbeszélgetés kapcsolati adatait is láthatja. Kombinált tartalom is lekérhető, például a navigációs térkép és a médiakijelző együttesével.
Az infotainment-rendszeren keresztül akár háromféle nézet is konfigurálható, tárolható, majd gombnyomásra lehívható a multifunkciós kormánykerékről. Emellett a hagyományos információs profil is rendelkezésre áll, ahol a megszokott módon a sebesség- és a fordulatszámmérő, illetve közöttük a multifunkciós kijelző látható.

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés