Ha úgy kívánja, egyszerűen csak rádiót hallgathat

Rádió- és navigációs rendszerek

Az alapkivitelhez tartozó Composition Colour rádió különlegességei között említhető 16,5 centiméter (6,5 col) képátlójú, üvegfelületű, színes érintőképernyője. Az FM rádióadók, illetve az MP3 vagy WMA formátumú zenei fájlok 8 hangszórón szólalnak meg, forrásul pedig SD-kártya szolgálhat.

A minden felszereltségi szinthez kívánságra rendelhető Composition Media rádió nyolc hangszóróval működik, CD-lejátszót is tartalmaz, s az említett rádió csatlakozóin túl USB-aljzatot, a mobiltelefon számára pedig Bluetooth-csatlakozást kínál. Kezelése különösen kényelmes, színes érintőképernyőjének képátlója tekintélyes 20,3 centiméter (8 col).

Az új Golf Sportsvan kínálatában két extrafelszerelésként rendelhető navigációs rendszer közül választhat. A Discover Media 20,3 centiméter (8 col) képátlójú színes érintőképernyővel, nyolc hangszóróval, FM-rádióvétellel, CD-lejátszóval, két SD-kártyanyílással, AUX-IN és USB-aljzattal, a mobiltelefon számára Bluetooth-csatlakozással, valamint díjmentes szoftverfrissítésekkel áll rendelkezésre.

Ha pedig még többre vágyik, az extrafelszerelésként kínált Discover Pro navigációs rendszer innovatív gesztus-, illetve hangvezérlést is kínál. Emellett 23,4 centiméter (9,2 col) képátlójú színes érintőképernyővel is szolgál, amelyen jól áttekinthetően jeleníthetők meg a háromdimenziós hatású térképek. Mindezeken túl nyolc hangszóróval, FM-rádióvétellel, MP3-, AAC- és WMA-formátumú zenét is megszólaltató CD-lejátszóval, két SD-kártyanyílással, AUX-IN és USB-aljzattal, a mobiltelefon számára Bluetooth-csatlakozással is rendelkezik.

Mindegyik rendszer diversity-antennával egészül ki, amely még nehéz vételi körülmények közepette is jó vételi minőséget biztosít.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés