Ne keljen többet útra internet nélkül

Car-Net "Guide & Inform".

Internet az autóban - ez a Volkswagennél a Car-Net, amely mögött praktikus szolgáltatások és hasznos alkalmazások rejlenek. A Car-Net Guide & Inform* szolgáltatáscsomag a kívánságra rendelhető Discover Media és Discover Pro navigációs rendszerekkel együtt választható. Az internetkapcsolat segítségével olyan adatok állhatnak az Ön rendelkezésére, amelyek aktualitása aligha felülmúlható. Ha valahol épp közlekedési torlódás képződik vagy szűnik meg, Ön valós időben, online szerezhet tudomást róla. Különösen kényelmes, hogy eközben útvonalterve is automatikusan alkalmazkodik hozzá. Keressen vendéglátóhelyeket a Car-Net segítségével, s fedezzen fel jó éttermeket a különleges úti célok online-keresőjével. Az Ön számára fontos további úti célokra is gyorsan rátalálhat. Legyen szó szállodáról, üzemanyagtöltő-állomásról vagy újonnan nyílt moziról, az internetes információk izgalmas és hasznos felfedezések sokaságát kínálják.

Bővebben az infotainment-rendszerekről

* A Car-Net Guide & Inform mobil online-szolgáltatások csak az extrafelszerelésként rendelhető Discover Media és Discover Pro navigációs rendszerekkel vehetők igénybe, amihez olyan mobil külső eszköz (például okostelefon) is szükséges, amely mobil WLAN-hotspotként is működhet. Alternatívaként az extrafelszerelésként kínált Business telefoncsatlakozással egy Távoli SIM-elérési profilt támogató mobiltelefon (remote SIM Access Profile; rSAP) vagy egy telefon- és adatopcióval rendelkező SIM-kártya is használható. A Car-Net szolgáltatások csak meglévő vagy az Ön mobiltelefon-szolgáltatójával külön kötendő mobiltelefon-előfizetéssel és kizárólag az adott mobilhálózat lefedettségi területén érhetőek el. Az internetes adatcsomagok fogadásakor a személyes mobilszerződés szerint, s különösen külföldön kiegészítő költségek (például roaming-díjak) merülhetnek fel. A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások igénybevétele során forgalmazott adatok nagy mennyisége miatt feltétlen átalánydíjas szerződést javasolt választani mobiltelefon-szolgáltatójánál! A Car-Net Guide & Inform használatához a Volkswagen AG-vel külön szerződés kötendő. Az ügyfelek a jármű átvételét követő 90 napon belül regisztrálhatják autójukat a www.volkswagen-carnet.com oldalon. A Car-Net szolgáltatások elérhetősége országonként változhat. A szolgáltatások a szerződés meghatározott futamideje alatt állnak rendelkezésre és a futamidő alatt tartalmukban változhatnak. A Car-Net Guide & Inform rendszerével kapcsolatban további információkért keresse fel a www.volkswagen-carnet.com oldalt vagy forduljon Volkswagen partneréhez. A mobiltelefon-tarifákról mobiltelefon-szolgáltatója szolgálhat bővebb információval.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés