Használja Volkswagenjében is mobiltelefonos alkalmazásait!

Car-Net App-Connect.

Az opcionálisan rendelhető App-Connect segítségével okostelefonját egyszerűen és kényelmesen csatlakoztathatja a Composition Media rádió- vagy a Discover Media és Discover Pro navigációs rendszerekhez, így az érintőképernyőről kezelheti mobiltelefonja bizonyos alkalmazásait. Az egyszerű kezelés azonban korántsem e megoldás egyetlen előnye, ugyanis a jármű által rendelkezésre bocsátott adatokat számos alkalmazás használhatja fel, hogy hasznos és szórakoztató funkciókkal szolgáljon.

 A Volkswagen háromféle csatlakozást - MirrorLink™, Android Auto™ (Google) és Apple CarPlay™ - is kínál a mobiltelefon csatlakoztatására, vonzó lehetőségek sokaságával. A www.volkswagen.de/mobiltelefon oldalon Ön is megtekintheti, melyikkel kompatibilis mobilkészüléke. Kérjük, vegye tekintetbe, hogy egyes alkalmazások nem szerepelnek mindhárom említett technika számára a kínálatban, illetve a csatlakozások elérhetősége országonként változhat.

További információ a Car-Net App-Connect rendszeréről

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés