Menet közben

 

Akár nehezen áttekinthető városi forgalom, akár araszolás - az Arteon innovatív vezetői segédrendszerekkel segíti Önt.

A városi vészfékfunkcióval (City Emergency Braking) és gyalogosfelismeréssel kiegészített Front Assist környezetfelügyelő rendszer - működési határain belül - figyelmeztet a kritikus távolságból adódó ütközésveszélyre és segít a fékút lerövidítésében. A Front Assist fontos eleme a gyalogosfelismerés, amely - működési határain belül - érzékeli az úttestre váratlanul kilépő gyalogost, s vizuális, illetve hangjelzéssel figyelmeztet. Amennyiben Ön nem fékez, rövid figyelmeztető fékezés hívja fel figyelmét a távolság kritikus mértékére, azaz a gázolásveszélyre, ha pedig még erre sem reagál, a segédrendszer - működési határain belül - vészfékezést aktivál.

A távolságtartó automatika (Adaptive Cruise Control; ACC) hatékonyan segít az Ön által előzetesen megadott legnagyobb sebesség, illetve legkisebb követési távolság betartásában. A navigációs adatok felhasználásával a rendszer a sebességkorlátozásokat és a kanyarok vonalvezetését is tekintetbe veszi.

Egyszerűen jó érzés egy lépéssel előrébb járni a bonyolult forgalmi helyzetekben.

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés