Menü schließen
Bezárás

Üdvözöljük a Volkswagen konnektivitási szolgáltatásainak világában!

 

Mi a konnektivitás?

A Volkswagen konnektivitási kínálatával az Ön járművébe is megérkezik a digitalizáció, mely még nagyobb kényelmet, biztonságot és szórakozást tesz lehetővé. Az autóban létrehozott internetes kapcsolat segítségével többek között olyan funkciók érhetők el, mint a valósidejű közlekedési információk, emlékeztető a következő szerviz esedékességére, streaming és webrádió, valamint a műszaki segélyhívás.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a funkciók elérhetősége és előfeltételei a választott szolgáltatástól függenek.

We Connect és We Connect Start

Az online szolgáltatások következő generációja. Minden, We Connect3) funkciókra előkészített jármű - mint például a Golf, Passat, T-Roc Cabrio és számos 2021-es modellévű Volkswagen gépkocsi - online működésre képes. A We Connect Start4) szolgáltatás által az ID. Modellek online funkcióit élveztheti. A beépített eSIM-kártyának köszönhetően járműve már a kezdetektől online kapcsolatra képes.

Még többet a We Connect-ről

Még többet a We Connect Start-ról

Regisztráció és belépés a We Connect portálra

 

Car‑Net

A Car-Net mobil online szolgáltatások segítségével könnyebben ér céljához és a legjobban tájékoztatást kapja. Valós idejű információk, szabad parkolóhelyek és üzemanyagárak, mindez a Car-Net "Guide & Inform" szolgáltatásokkal rendelkező navigációs rendszerbe integrálva.

Okostelefonját távirányítóként használhatja a Car-Net "Security & Service" funkció segítségével, a We Connect applikáción keresztül nyithatja és zárhatja a jármű ajtóit és csomagtartóját.5)

Tudjon meg többet

A regisztráció és a bejelentkezés a We Connect portálon keresztül

App-Connect 

Bővítse ki műszerfalát - az App-Connect jóvoltából a kiválasztott okostelefon alkalmazások az infotainment rendszer érintőképernyőjén keresztül vezérelhetők: az Apple CarPlay™, a Google Android Auto™ és a MirrorLink® - három innovatív technológia, melyek számos hasznos és szórakoztató funkciót kínálnak.7)

Tudjon meg többet

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team