Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Tengernyi hely és annál is több alkalmazás Golf Variant

 

Tengernyi hely és annál is több alkalmazás.

Bármit is tervez, a Golf Variant biztosan felkészülten áll elébe. A modell dinamikus kialakításával, széles motorválasztékával és számos vezetéssegítő rendszerével minden helyzetre tökéletes megoldást kínál.

Felszereltség és kialakítás

Bárhonnan nézi, a Golf Variantból csak úgy sugárzik sportos elegancia és a dinamizmus. Az összetéveszthetetlen homlokrésztől, egészen az autó hátuljáig, minden részlete megér több pillantást.

Külső megjelenés

Káprázatos szépség.

Az eleganciát, dinamikus formavilággal ötvöző, gyönyörű részletekben gazdag Golf Variant-ra elég egyetlen pillantást vetni, hogy világossá váljon: ez nem csak egy praktikus autó a mindennapokra, hanem maga stílus.

További információ

Belső tér

Nagyobb belső tér, nagyobb kényelem.

A megnövelt belső térben a kényelem, a minőség és az új műszaki megoldások játszák a főszerepet. Mindezek egyetlen célt szolgálnak: hogy minden útja a lehető legpihentetőbb élmény legyen.

További információ

Világítás

LED fény az éjszakban.

Mindig látni fogja, merre tart - de a fejlett technológiájú fényszórók mellett a Golf Variant számos kiegészítő funkciót is kínál.

További információ

 

Keréktárcsák

Ahogy tetszik: keréktárcsa-választék.

Ízlés kérdése, hogy kinek melyik keréktárcsa-gumiabroncs kombinációval tetszik a legjobban a Golf Variant. A könnyűfém keréktárcsák például az autó sportos oldalát domborítják ki.

További információ

Ismerje meg a Golf Variant legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Infotainment

Ha vezetés közben telefonálnia kell, friss közlekedési információkra van szüksége, esetleg úti célja eléréséhez használná a navigációs rendszert, a Golf Variant modern információs és szórakoztató rendszere tökéletes és kényelmes választást az Ön számára.

Rádió és navigáció

Az eltévedés kizárt, a szórakozás garantált.

Ön dönti el, mit hallgat a Golf Variant autójában. Két, intuitív kezelői felülettel és a csatlakoztatási lehetőségek széles választékával rendelkező rádióváltozat közül választhat. De akár dönthet a két, minden szükséges információt biztosító navigációs rendszer egyike mellett is. 

Tovbbi információ

DYNAUDIO Excite

Mindig tökéletes hangzás.

Jobban szól a zene a kocsiban, mint otthon! Az opcionális DYNAUDIO Excite hangrendszert kimondottan az autóba tervezték, ami még a vájtfülű zenerajongók elvárásait is bőven túlszárnyalja.

További információ

Telefon

Beszéljen, amennyit csak szeretne.

Annyit telefonálhat vezetés közben, amennyit szeretne - csak a kezeit közben tartsa a kormányon. A Golf Variant két, kényelmesen használható, opcionális mobiltelefon előkészítést is kínál. 

További információ

 

Car-Net Guide & Inform

Mindig az úti cél felé, mindig jól értesülten.

A Car-Net Guide & Inform szolgáltatás az aktuális helyzetéhez közeli érdekes látnivalókról, az Önhöz legközelebbi parkolókról vagy épp benzinkutakról tájékoztatja. Friss közlekedési információkat kaphat, a dugók elkerülésére szolgáló javaslatokkal, vagy akár internetes hírekkel.

További információ

Vezetői segédrendszerek

Golf Variant járművének intelligens vezetéstámogató rendszerei növelik a vezetés kényelmét, és segítségükkel nemcsak megoldhatja, de, akár el is kerülheti a veszélyes helyzeteket. Még, ha csak ritkán tudatosul is Önben, hogy ezen funkciók léteznek, megnyugtató érzés, hogy szükség esetén rendelkezésére állnak.

Vezetői segédrendszerek

ACC & Front Assist

Vissza az áttekintéshez

A zsúfolt városi utakon se veszítse el nyugalmát.

Az opcionális adaptív távolságtartó automatika (ACC) funkció kényelmes autózást biztosít.

Traffic Jam Assist és Emergency Assist

Vissza az áttekintéshez

Akkor is halad, ha beállt a forgalom.

A választható (forgalmi dugóban segédkező rendszer) Traffic Jam asszist az idegesítő araszolás során segít elkerülni az ilyenkor jellemző koccanásos baleseteket. A szintén opcionális (vészhelyzetben segítő rendszer) Emergency Assist észleli, ha a vezető nem ura a járműnek, és félautomatikus módon átveszi a jármű irányítását.

Trailer Assist

Vissza az áttekintéshez

Lehet ezt egyszerűbben is.

A választható Trailer Assist (vontatmány asszisztens) nagy terhet vesz le az Ön válláról. Többé nem kell aggódnia, ha a kocsira kapcsolt utánfutóval, vagy lakóautóval kell manővereznie vagy egy parkolóhelyre beállnia.

Holttérfigyelő

Vissza az áttekintéshez

Segít Önnek sávváltásban, és a kiállásban.

A holttérfigyelő, autózás közben folyamatosan pásztázza a kocsi mögötti és melletti tereket, így sávváltás esetén időben figyelmeztetheti a vezetőt az esetleges veszélyekre. Mindemellett a rendszer segít a parkolóhelyről történő kiállásban is.

Park Assist

Vissza az áttekintéshez

Parkolni könnyen is lehet.

Még mindig saját maga parkolja le autóját? A választható Park Assist nem csupán parkolóhelyet talál, de az ilyenkor elkerülhetetlennek tűnő kormánytekergetést is megspórolhatja Önnek.

Kényelem

A Golf Varinat bőséges alapfelszereltsége, egyszerű kezelése és kényelmi extrafunkcióinak széles tárháza segíti, hogy minden napja a nyugalom jegyében teljen.

Csomagtartó
Panoráma tolótető
Bőrhuzatok
Active Info Display

Csomagtartó
A nagyobb méretű csomaggal sem lesz többé gondja.

A Golf Variant csomagtere igazán okosan lett kialakítva. Az alapfelszereltség részét képezi például egy rejtett rakodóretesz és a visszahajtható hátsó ülés.

Panoráma tolótető
Szép kilátások.

Van ellene kifogása, ha menet közben több fény és levegő jut a kocsiba? Akkor a panoráma tolótetőt Önnek találták ki. Méretéből adódóan, még a hátsó üléseken helyet foglaló utasok is élvezhetik a lenyűgöző kilátást.

Bőrhuzatok
Válassza az időtlen eleganciát.

Minden úton elkíséri a luxus mással össze nem hasonlítható élménye. Golf Variant autójához opcionálisan választhatja a legjobb minőségű bőrből készült, illetve ArtVelours megoldásokat. Köztük a fűthető üléshuzatot, illetve a multifunkciós kormányra készült borítást.

Active Info Display
Pontosan azokat az információkat látja, amikre kíváncsi.

Az analóg kilométerórák ideje lejárt. Ha úgy kívánja, a hagyományos megoldást nagy felbontású kijelzőre cserélheti. Az innovatív Active info display az aktuális sebesség és üzemanyagszint mellett, számos egyéb hasznos információval látja el Önt.

Gazdaságosság

A Golf Variant motorja ideális azok számára, akik szeretik a dinamizmust, sokat kell vezetniük, és fontosnak tartják autójuk alacsony üzemanyag-fogyasztását. Nekik különösen kedvesek lesznek a modell fejlett technológiai megoldásaival felszerelt erőforrások.n

Az alacsony fogyasztás, nagy teljesítmény.

Motorok

Mind a TSI benzines, mind a TDI dízelmotor izgalmas opció, hisz alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett képesek nagy teljesítményre.

További információ

Két henger pihenhet - Ön pedig üzemanyagot takaríthat meg.

Aktív hengerszabályzó rendszer

Amikor kevesebb erő is megteszi, szinte észre sem vehető, hogy a motor mindössze két hengerrel fut. Ez az aktív hengerszabályzó rendszernek köszönhető, amely jelentős benzinmegtakarítást tesz lehetővé.   

További információ

A fenntartható tapadás

4MOTION

Nedves és egyenetlen útfelületen is jó tapadást szeretne? Az opcionális 4MOTION összkerék-meghajtás, ezt szinte bármilyen körülmények között biztosítja. 

További információ

Alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához.

Vezetési profil kiválasztása

Takarékosan vagy sportosan szeret vezetni? Esetleg a kényelmet tartja szem előtt? Az opcionális "Vezetési stílus kiválasztása" funkció révén, az autó menet közbeni viselkedését teljes mértékben saját stílusához, valamint az aktuális időjárási- és útviszonyokhoz igazíthatja.

További információ

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata