Menü schließen
Bezárás

Az Ön digitális szolgáltatásai a mindennapokban.

 

Car-Net felfedezése

A Car-Net mobil online szolgáltatásaival Ön mindig kiválóan tájékozott - mivel a 2021 modellév előtti régebbi Volkswagen modellekben a Car-Net alapkivitelben elő van készítve az Ön számára. Fedezze fel a Car-Net csatlakoztathatósági ajánlatait.¹

 

Guide & Inform

Tekintse meg az úti célt valós időben.

A Car-Net "Guide & Inform" szolgáltatásával részletesebb tájékoztatást kap útközben. Érdekes úti célokat kereshet a környezetében, közvetlenül az internetről megkaphatja a legfrissebb közlekedési információkat, és számos további funkció várja Önt.

Tovább

Security & Service

Mobil biztonság.

A "Security & Service" szolgáltatással kényelmesebben utazhat. A Car-Net szolgáltatáscsomag mobil hozzáférést kínál Önnek a fontos járműfunkciókhoz, és a fokozott kényelem érdekében egyesíti a rugalmasságot és az átláthatóságot. A Szervizidőpont-tervezéstől az automatikus balesetbejelentésen és a műszaki segélyhíváson át az online riasztóberendezésig: Személyes szolgáltatások segítik Önt minden helyzetben, és minden fontos információról gondoskodnak a mobilitás érdekében.

Az e-Manager kiegészítő funkciókat biztosít az elektromos és hibrid járművekhez, mint például az irányított töltés vagy a klimatizálás.

Tovább

e-Remote

Ez az e-Remote.

A Car-Net "e-Remote" kényelmes hozzáférést kínál Önnek az elektromos vagy hibrid Volkswagen járműve legfontosabb funkcióihoz. Egy praktikus megoldással bármelyik asztali számítógépről vagy - a We Connect alkalmazásnak köszönhetően - az okostelefonjáról is könnyedén kezelhető. Az alábbiakban bemutatjuk az "e-Remote" által kínált számos lehetőséget.

Tovább

Car-Net a Touaregben

Teljesen hálózatba kapcsolt. A Touareg.

Az internet és a digitális hálózatok mindennapi életünk részévé váltak. Miért kellene nélkülöznünk azokat az autóban? A Touaregben a Car-Net² mobil internetes szolgáltatásai az aktiválás után folyamatosan rendelkezésre állnak, és egy egészen új szintet értek el: a maximális csatlakoztathatóságot.

Tovább

Így aktiválhatja a Car-Net szolgáltatást.

Itt megismerheti, hogyan aktiválhatja a We Connect applikáció segítségével a mobil online szolgáltatásokat, és mire van ehhez szükség.

Előfeltételek ellenőrzése

Aktiválás

Praktikus szolgáltatások és segítségnyújtó alkalmazások.

Biztonság

Jó kezekben van!

Jó, ha mindig van ott valaki: Az opcionális segélyhívás-szolgáltatással a nap huszonnégy órájában elérheti a Volkswagen segélyhívó központját, ha megnyomja a piros SOS gombot. A rendszer automatikusan segélyhívást kezdeményez, ha a légzsák kinyílásával járó baleset történik.

Irányítás

Megnyugtató, amikor az autó ellenőrzi magát.

Legyen szó a tartályban maradt üzemanyagról, a kilométeróra állásáról vagy a következő ellenőrző szervizzel kapcsolatos tudnivalókról, a "Security & Service" szolgáltatással bármikor azonnal megtekintheti a fontos információkat.

Tájékozódás

Többé nem kell internet nélkül utazni.

Tartsa szemmel a forgalmat naprakész adatokkal, vagy keressen a Car-Net segítségével egy megfelelő pihenőhelyet. Legyen szó egy szállodáról, a legközelebbi töltőállomásról vagy egy újonnan megnyitott moziról, minden csak egy karnyújtásnyira van.

Kényelem

Minden a keze ügyében.

Győződjön meg arról már indulás előtt, hogy kellemes hőmérséklet várja az utastérben, vagy hogy Volkswagenjének ajtói zárva legyenek, és az állóhelyzeti világítás ki legyen kapcsolva. A Car-Net "e-Remote" szolgáltatásával elektromos, illetve hibrid Volkswagen járművének számos funkcióját vezérelni tudja.

Csomagok, lejáratok, árak és követelmények.

Guide & Inform Basic, 1 év ²⁾ ³⁾ Guide & Inform Plus, 1 év ²⁾ ³⁾ Security & Service Basic Security & Service Plus, 1 év ²⁾ ³⁾ plusz e-Manager alkalmazással¹⁾ e-Remote, 1 év ²⁾ ³⁾ App-Connect
Meghosszabbítás 1 évvel (Ár ÁFA-val) 30 500 Ft 30 500 Ft 22 900 Ft 37 900 Ft (22 900 Ft)⁴⁾
Meghosszabbítás 2 évvel (Ár ÁFA-val) 51 900 Ft 51 900 Ft 36 500 Ft 65 500 Ft (36 500 Ft)⁴⁾
Mobiltelefonos költségek/ SIM ⁵⁾ Ügyfél Ügyfél Volkswagen Volkswagen Volkswagen Ügyfél
Műszaki követelmények Discover Media Discover Pro Segélyhívás-szolgáltatás Segélyhívás-szolgáltatás - Composition Media, Ready 2 Discover, Discover Media vagy Discover Pro
Aktív regisztráció után regisztráció után regisztráció után regisztráció után regisztráció után gyárból

Az ábra a jelenlegi értékesítési programot mutatja.
1) Az e-Manager kizárólag elektromos és plug-in hibrid gépjárművekben áll rendelkezésre
2) Csak új gépjárművekre érvényes: Ha a vásárló nem végzi el a megrendelést a gépjármű átvételét követően 90 napon belül ("első megrendelési határidő"), akkor a szolgáltatás költségmentes időtartama lerövidül annyi nappal, amennyi az első megrendelési határidő vége és a tényleges megrendelés között eltelt.
3) Kivétel: 3 éves futamidő a "Business Premium" csomaggal
4)A zárójelben lévő érték a plug-in hibrid járművekre vonatkozik.
5) A gépjármű és a Volkswagen AG adatszerver közötti adatkapcsolatra érvényes. A mobil online szolgáltatások We Connect portálon vagy We Connect alkalmazáson keresztül történő használatakor a vásárló végfelhasználói készüléke és az adatszerver közötti adatkapcsolat nem képezi a Volkswagen AG által nyújtott szolgáltatások részét.

Töltse le a We Connect alkalmazást

Kapcsolódjon a Volkswagen járművére: Élje át a Car-Net és a We Connect előnyeit egyetlen alkalmazásban.

Ugrás az App Store oldalára

Ugrás a Play Áruház oldalára

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team