Navigáció

 

Új Golfjához két navigációs rendszer közül választhat. A Discover Media rendszer 20,3 cm (8 hüvelyk) képátlójú, színes érintőkijelzővel, nyolc hangszóróval, FM rádióval, CD-lejátszóval, két SD-kártyanyílással, AUX-IN és USB-porttal, a mobiltelefonok számára Bluetooth-csatlakoztathatósággal, valamint ingyenes szoftverfrissítéssel rendelkezik.

Akiknek pedig ez sem elég, azok számára a Discover Pro navigációs rendszer innovatív gesztusvezérléssel teszi még kényelmesebbé a rendszer használatát. Ennek köszönhetően, egyetlen kézmozdulattal válthat rádiócsatornát. Ez az opció 23,4 cm (9,2 hüvelyk) képátlójú, kristálytiszta 3D térképek megjelenítésére képes kijelzővel rendelkezik. A rendszer emellett nyolc hangszóróval, FM rádióval, mp3, AAC és WMA formátumú zenefájlok lejátszására is képes CD-meghajtóval, két SD-kártyanyílással, AUX-IN és USB-porttal, valamint a mobiltelefonok számára Bluetooth-csatlakoztathatósággal van felszerelve.

Mindkét féle rádiós navigációs rendszerhez többantennás jelvevőrendszer tartozik, amely még gyenge jelerősség esetén is kiváló vételt biztosít.

 

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés