Zárja be a menüt
Bezárás

A Car-Net aktiválása.

Itt mutatjuk be, hogyan aktiválhatja az online szolgáltatásokat a We Connect alkalmazással. További lehetőségek: aktiválás a Volkswagen járműve infotainment rendszerén vagy a portálon keresztül.

Így aktiválhatja a Car-Net szolgáltatást.

Aktiválás a We Connect alkalmazással.

Aktiválja teljesen kényelmesen a Volkswagen mobil online szolgáltatásait az okostelefonjával: A We Connect alkalmazással gyorsan és könnyen létrehozhat felhasználói fiókot, és átviheti a mobili online szolgáltatásokat a járművébe.

Ez a nyomtatott útmutató ismerteti Önnel az ehhez szükséges lépéseket.

Nyomtatott útmutató letöltése (EN)

Aktiválás a portálon keresztül.

Szeretné otthonról elvégezni a Car-Net szolgáltatás beállítását? Minden megoldható! Ismerje meg a Car-Net szolgáltatások színes világát az otthoni számítógépe vagy a táblagépe segítségével!

Regisztrálás most

Hozza létra az internetkapcsolatot.

A mobil online szolgáltatások valamennyi előnyének használatához az aktív Car-Net licencen kívül internetkapcsolatra is szüksége van a járműben. Ehhez felszereltségtől függően különböző lehetőségek állnak rendelkezésre. Ebben a videóban bemutatjuk ezeket a lehetőségeket és az egyes lépéseket.

Ha újra el szeretné olvasni ezeket a lépéseket, töltse le az alábbiakban elérhető nyomtatott útmutatót.

Nyomtatott útmutató letöltése (EN)

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata