Menü schließen
Bezárás

We Connect Start
Összekapcsolja és támogatja Önt,
így nyugodtabban ér céljához

 

Intelligens kapcsolódás az Ön ID. Volkswagen járművével

Az ID. család valamely modelljét vezeti? Akkor Ön a jövőben nem csak teljesen elektromosan közlekedik, hanem a We Connect Start szolgáltatással teljesen hálózatba is van kapcsolva. Az eCall automatikus segélyhívó rendszer a kezdetektől fogva Önért van. A We Connect Start online szolgáltatásaival digitális asszisztensek is elérhetők a fedélzeten, amelyek teljesen aktuális információkat nyújtanak a töltéskezelésről vagy a forgalomról, és amelyekkel a kiválasztott funkciók távolból is kezelhetők az okostelefonnal.

Online közlekedési információk

Előzze meg a forgalmat.

Mostantól a forgalom nem zökkenti ki a ritmusból, mivel az Ön ID. Volkswagen járműve Önnel együtt gondolkozik. A navigációs rendszere szinte valós időben használja az online közlekedési információkat, felismeri a baleseteket, az útépítéseket, vagy a forgalmat befolyásoló egyéb tényezőket, és mindig az optimális útvonalat javasolja Önnek. Ezzel időt és idegeskedést takarít meg.

Töltés

Menetkész, amikor Ön is az.

Szeretné ellenőrizni az ID. modelljével megtehető távolságot? A We Connect ID. alkalmazással az okostelefonján mindig megtekinthető az akkumulátor töltöttségi szintje és a megtehető útszakasz, valamint ellenőrizheti, hogy csatlakoztatva van-e a töltőkábel. Ha igen, akkor a jármű töltését a kanapéról is elindíthatja vagy leállíthatja.

Klimatizálás

Teljesen Önre szabva.

Kint nagyon meleg vagy nagyon hideg van? Az alkalmazással kényelmesen gondoskodhat az ID. járművének komforthőmérsékletéről. Mivel a klímaberendezése az okostelefonjával indítható vagy leállítható, ill. beállítható a jármű kívánt hőmérséklete. Különösen kényelmes: az ülésfűtést is beállíthatja indítás előtt. Annak érdekében, hogy kezdetektől fogva jól érezze magát az ID. járművében.

Töltőállomások

Hálózatba kötve a töltőállomásokkal.

A We Connect Start használatával csatlakozhat. Ha elérte az ID. modellje akkumulátorának tartalékkapacitását, akkor az alkalmazás automatikusan megkeresi a közelben lévő töltőállomásokat, és megjeleníti az árakat, nyitvatartási időket, a foglaltságot és a töltődugasz típusát. A kiválasztott állomás felvehető az útvonalvezetésbe. Egyszerűbb nem is lehet.

Online térképfrissítés

Legyenek mindig képben.

Az ID. termékcsalád modelljeiben a navigációs térképek automatikusan a legfrissebb állapotúak. Ugyanis az infotainment rendszer fennálló online kapcsolat esetén rendszeresen frissíti és telepíti a térképeket közvetlenül a járműben.

Hálózatba kapcsolva a We Connect ID. alkalmazással

Töltse le az ID. termékcsalád komfort- frissítését: a We Connect ID. alkalmazás jelenti a kapcsolatot az Ön ID. Volkswagen járművével és mindennel, ami Önnek fontos. Az alkalmazás távvezérlővé alakítja át az okostelefonját, amellyel számos hasznos járműfunkciót vezérelhet. Így mindig szemmel tarthatja ID. járművét - akkor is, ha nem ül benne.

Tovább az App Store-hoz 

Tovább Play Store-hoz 

Egyszerű regisztráció és indulás

A következőkben ismertetjük, hogyan aktiválhatja néhány lépésben a We Connect Start szolgáltatást, és hogyan használhatja az autóban az okostelefonjával a digitális szolgáltatásainkat.

1. Töltse le az ingyenes We Connect ID. alkalmazást

Töltse le az ingyenes We Connect ID. alkalmazást az okostelefonjára. Az operációs rendszerének megfelelően a We Connect ID. alkalmazás Androidos készülékekre, ill. iOS-készülékekre az App Store vagy a Google Play Store webáruházból tölthető le.

We Connect ID. az App Store webáruházban

We Connect ID. a Play Store webáruházban

2. Hozza létre a felhasználói fiókját

A Volkswagen ID használatával jelentkezzen be az alkalmazásba. Ha még nem hozott létre Volkswagen ID azonosítót, akkor az alkalmazás lépésről lépésre végigvezeti a regisztrációs folyamaton.

3. Adja hozzá a Volkswagen járművét

A járműazonosító számmal (alvázszám) adja hozzá Volkswagen járművét a felhasználói fiókjához a We Connect ID. alkalmazásban. Az alvázszám megtalálható a forgalomba helyezési engedélyben és a szélvédő mögött.

4. Aktiválja a We Connect Start szolgáltatást

Az aktiválási folyamat befejezéséhez kövesse az alkalmazásban a We Connect Start szolgáltatás szerződés megkötésére vonatkozó utasításokat. Az intelligens szolgáltatásokkal emelje magasabb szintre a digitális élményeket.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team