Zárja be a menüt

Golf Sportsvan

 

A különösen tágas Golf.

A Golf-család tagja, ahol neve és formái egyaránt egyértelműen tükrözik szerepét. Az új Golf Sportsvan kívül sportos, belül pedig különösen tágas.

Kényelem

A térkínálat csodája magas színvonalon – az új Golf Sportsvan egyaránt bőséges helyet kínál az egész család és a sok csomag számára. Emellett Ön a megemelt üléspozíciónak köszönhetően a környező forgalom jobb áttekintését is élvezheti menet közben, de a be- és kiszállás is kényelmesebb.

Lehajtható asztalok
Rakodóhelyek
Rakodórekeszek az ajtókban
Üléskényelem
ergoActive ülés

Terülj, terülj asztalkám

A Comfortline felszereltségi szinttől az első üléstámlák hátoldalán rakodózsebek és lehajtható asztalok növelik a hátul utazók kényelmét.

Tartsa szem előtt és keze ügyében fontos tárgyait

A műszerfal praktikus rakodórekeszében vagy a számos további, egyaránt kényelmesen elérhető rakodóhelyen. Igazi különlegességként a szendvicsek, üdítők számára ideális hűthető kesztyűtartó immár a szériafelszereltség része.

Mindig másutt, ám minden a helyén

Az ajtókban kialakított rakodórekeszek bőséges helyet kínálnak a kisebb tárgyak számára, így Ön hosszadalmas keresgélés helyett mindent egyből megtalálhat.

Volkswagen Golf Sportsvan utastér részletek üléskényelem

A magasabbra emelt üléspozíció menet közben a forgalom jobb áttekintését kínálja, de a be- és kiszállást is megkönnyíti. Hátul helyet foglaló utasai a kartámasz és a rugalmasan állítható hátsó ülések segítségével szintén kényelmes üléspozíciót alakíthatnak ki

Ha szívén viseli a háta sorsát

Rátalált új kedvenc helyére, amely mindenütt rendelkezésére áll? Az extrafelszerelésként rendelhető ergoActive sportülés 14 irányú állíthatósága mindenkor magas színvonalú üléskényelemről gondoskodik. A vezetőülést Ön is egyszerűen testalkatára állíthatja, hatékonyan tehermentesítve hátát. Az innovatív ülés integrált masszázsfunkciót is kínál és fűthető.

Dizájn

LED-fényszórók

Kiváló fényviszonyok a járművön kívül is 

Az extrafelszerelésként kínált LED technikájú fényszórókkal különösen jól érvényesül a Golf Sportsvan formavilága. E technika energiatakarékos és a nappali világossághoz közeli fényspektrumával nagyban tehermentesíti a szemet.

Külső megjelenés
Utastér
Könnyűfém keréktárcsák
Vienna bőrkárpitozás

Keltsen mély benyomást sportos fellépésével!

Első pillantásra egyértelmű, melyik család tagja a Golf Sportsvan - jellegzetes Golf, mégis egyedülálló. Összhatását sokoldalúsága határozza meg.

Itt bizonyosan ellazíthat

Az új Golf Sportsvan utastere igényes kialakításával és rakodóhelyei átgondolt koncepciójával nap mint nap meggyőzi Önt.

Jól áll Önnek – a Golf Sportsvan keréktárcsáinak kínálata

Melyik keréktárcsa-gumiabroncs kombináció áll legjobban az Ön autójának? Tisztán ízlés kérdése, a könnyűfém keréktárcsák mindenesetre egytől-egyig jól kiemelik a Golf Sportsvan sportos karakterét.

Döntsön az időtlen elegancia mellett!

Élvezze minden egyes úton az exkluzív környezet semmi mással össze nem hasonlítható élményét! Kívánságra az új Golf Sportsvan a legfinomabb bőr- és mikroszálas kárpitozással is rendelhető, amelyeket egyebek mellett ülésfűtéssel és kellemes fogású multifunkciós kormánykerékkel egészíthet ki.

Galéria

Ismerje meg a Golf Sportsvan legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Vezetői segédrendszerek

Érezze jól magát az Önnel együtt gondolkodó technikák támogatásával! Az új Golf Sportsvan fedélzetén intelligens vezetői segédrendszerek gondoskodnak színvonalas kényelemről és működési határaikon belül a kritikus szituációk kezelésében vagy akár megelőzésében is segítenek.

Parkolási asszisztens (Park Assist)
Holttér-felügyelet (Blind Spot Sensor)
Front Assist és ACC
Vontatmány-asszisztens (Trailer Assist)
Fáradtságérzékelő rendszer (Driver Alert System)

Készséggel segít a beállásban

Az extrafelszerelésként rendelhető parkolási asszisztens (Park Assist) jóvoltából már igazán nem kell sokat tennie a megfelelő méretű parkolóhely megtalálásáért, ahová - működési határain belül - a rendszer könnyedén kormányozza be az autót.

Időben észleli a közeledő járműveket

Az extrafelszerelésként kínált holttér-felügyelet (Blind Spot Sensor) - működési határain belül - az adott oldali visszapillantó tükör LED-fényével a holttérben tartózkodó járművekre, tolatva kiálláskor pedig az integrált hátsó keresztirányú forgalom-asszisztenssel (Rear Traffic Alert) a jármű mögötti és melletti területet felügyeli és a keresztező járművekre figyelmeztet

Távolságot tart – a kellemetlen meglepetésektől is

A követési távolság, Comforlinetól szériafelszerelésként rendelhető automatikus szabályzása (Adaptive Cruise Control; ACC) - működési határain belül - az elöl haladó jármű mögötti kellő táv tartásában segít. A szintén széria Front Assist váratlan veszélyek esetén óvja Önt és környezetét.

Utánfutóval is kényelmesebb manőverezés

Aki próbált már utánfutóval manőverezni, jól tudja milyen bonyolult is lehet. Ekkor szolgál hatékony támogatással az extrafelszerelésként kínált vontatmány-asszisztens (Trailer Assist). Önnek csak a kívánt menetirányt kell beállítania, az asszisztensrendszer pedig - működési határain belül - kényelmesen a kívánt célra tolat az utánfutóval. Mindeközben Önnek csupán a gázadás, a fékezés, illetve a folyamat felügyelete a feladata.

Így nem győzheti le a fáradtság

Fáradhatatlanul ébren tartja Önt - a fáradtságérzékelő rendszer (Driver Alert System) folyamatosan kiértékeli a vezetését, s amennyiben eltér a kellően összpontosító kormányzástól, pihenő tartására hívja fel figyelmét.

Infotainment

Bővítse ki komfortzónáját az otthoni foteltől az új Golf Sportsvan vezetőüléséig! Innovatív infotainment-rendszerei pontosan az Ön igényei szerint kínálnak színvonalas szórakozást, s az ismeretlen helyek felfedezésére internet-kapcsolat is rendelkezésére állhat.

Car-Net "Guide & Inform"
Car-Net "Security & Service"
Car-Net App-Connect

Ne keljen többet útra internet nélkül!

Mozduljon ki komfortzónájából, kalandra fel! A Car-Net Guide & Inform* segítségével izgalmas úti célokat fedezhet fel a közelben, de parkolóhelyet is találhat vagy épp a legközelebbi üzemanyagtöltő állomást. Emellett aktuális közlekedési információkkal, a torlódások optimális elkerülésének lehetőségeivel vagy online-hírekkel is szolgál.

Védelem Önnek és autójának

A Car-Net Security & Service** opcionális szolgáltatásaival Ön igény szerint hozzáférhet autója fontos adataihoz. A segélyhívás szolgáltatás szükség esetén - működési határain belül - automatikusan lép kapcsolatba a Volkswagen telefonos segélyközpontjával (Volkswagen Emergency Call Center). Az autó ütközésérzékelőinek köszönhetően az Ön pontos pozícióját és a járműadatokat is továbbíthatja, értesítve a mentőket. Ha Ön éppen baleset szemtanúja, a háromgombos modul megfelelő gombjával manuálisan jelentheti.

Használja Volkswagenjében is mobiltelefonos alkalmazásait!

Bővítse műszerfalát - a Car-Net App-Connect segítségével személyes okostelefonon alkalmazásai közül jó néhányat biztonságosan és kényelmesen a középkonzolba épített infotainment-rendszer érintőképernyőjéről is kezelhet. Attól függően, milyen okostelefonnal rendelkezik, a MirrorLink®, az Apple CarPlay™ vagy az Android Auto™ (Google) segítségével csatlakoztathatja a jármű infotainment-rendszeréhez.

Gazdaságosság

Az új Golf Sportvan motorjai kiváló partnerek a sportos vezetésben, miközben az üzemanyag-fogyasztást is korlátok között tartják.

Motorok
Aktív hengermenedzsment (ACT )
Adaptív futómű-szabályzás (DCC)
Menetprofil-választás (Driving profile selection)

Élvezze kis fogyasztás mellett a nagy erőt!

A TSI benzin- és a TDI dízelmotorok alacsony fogyasztás mellett produkálnak tekintélyes teljesítményt, s Önt is minden bizonnyal meggyőzik.

Kapcsoljon le két hengert és takarítson meg üzemanyagot!

Takarékosan beosztja Önnek az üzemanyagot - az aktív hengermenedzsment rendszere (Active Cylinder Management; ACT). Alacsony teljesítményigény esetén alig érzékelhető, ha a motor csak két hengerrel üzemel. Ezt a hengerlekapcsolás technikája teszi lehetővé, amellyel jelentősen csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás.

Ihr Fahrwerk wählt die richtige Einstellung.

Az extrafelszerelésként rendelhető Adaptív futómű-szabályzás (Adaptive chassis control; DCC) mindenkor a pillanatnyi menethelyzetnek és útviszonyoknak megfelelően alakítja a csillapítást, amely során Ön a hangsúlyosan sportos, kényelmes vagy normál hangolás közül választhat.

Az új Golf Sportsvan alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához

Takarékosan vagy inkább sportosan szeret közlekedni? Esetleg a kényelemre helyezi inkább a hangsúlyt? Az extrafelszerelésként kínált menetprofil-választás (Driving profile selection) segítségével az autó alapvető menettulajdonságait az Ön személyes vezetési stílusához, illetve az út- és forgalmi viszonyokhoz igazíthatja.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata