Zárja be a menüt

Dinamika és dizájn csúcsformában Arteon

 

Dizájn

Aerodinamikus körvonalak, ablakkeret nélküli ajtók, markáns farkialakítás - az új Arteon nem csupán az első pillantásra magával ragadó. Az R-Line felszereltség további olyan különleges külső stílusjegyeket is tartalmaz, amelyek dinamikus karakterét hangsúlyozzák.

Külső megjelenés

Vonzza a tekintetet. Minden irányból.

Megnyújtott körvonalai és hosszú tengelytávja semmi mással össze nem téveszthető megjelenést kölcsönöznek az Arteon számára - s az összes üléshelyen bőséges teret. Vonzzák a tekintetet az ablakkeret nélküli ajtók, amelyek klasszikus fastback-stílusjegyként igényes eleganciát sugároznak..

Farkialakítás

Mély benyomást keltő fénydizájn.

A modern, LED-technikájú hátsó lámpák kifejező megjelenést és különös dinamikát kölcsönöznek az új Arteon számára. Dinamikus irányjelzőinek mozgó fénye egyszerre feltűnő és biztonságos.

Belső tér

Érezhető formák

Tapasztalja meg Ön is az új Arteon vezetőülésének élményét, amely nem csupán megjelenésében, hanem tapintásában is magával ragadó. Például az R-Line logóval és díszvarrásokkal készülő, bőrbevonatú, multifunkciós sportkormány, illetve az opcionális Silver Rise alumínium dekorbetétek révén. Ugyancsak hívogatóak a kívánságra rendelhető, csúcsszínvonalú komfortülések, nappabőr kárpitozásukkal, belső felületükön Carbon Style bevonatú oldalpárnáikkal, díszvarrásaikkal és díszhajtásaikkal, valamint elöl hímzett R-Line logóikkal - hogy Ön minden egyes utat minden érzékszervével élvezhessen.

Kényelem.

Éppolyan mély benyomást keltőek a kényelmi berendezései, mint maga az új Arteon. Minden egyes utat egyedülálló élménnyé avatnak, amely minden érzékszervét kényezteti.

Kényelem

Head-up kijelző

Vissza az áttekintéshez

Mindig fókuszban - biztonságos érzés.

A Head-up kijelző közvetlenül a vezető látóterében jeleníti meg a legfontosabb menetinformációkat, a sebesség, a közlekedési táblák, a vezetői segédrendszerek jelzései, illetve figyelmeztető és navigációs jelzések a szélvédőre vetített igényes kijelzőn láthatók.

Ilyen kellemesen is informálódhat

Vissza az áttekintéshez

Multifunkciós kormánykerék és Active Info Display.

A fűthető és bőrbevonatú multifunkciós kormánykerékkel nem csupán az új Arteont irányíthatja, hanem menet közben is hozzájuthat az Ön számára fontos információkhoz. Az innovatív Active Info Display kijelzőfelületén mindent közvetlen látóterében tekinthet át: a sebesség- és fordulatszámmérőtől és a kilométerszámlálótól egészen a részletes menetadatokig vagy a vezetői segédrendszerek üzemének vizuális megjelenítéséig.

Easy Open

Vissza az áttekintéshez

Könnyedén elnyeli a csomagokat.

Az új Arteon volánja mögött már indulástól kényelmes utazás várja. Egy fastback-modellhez képest igen tágas, akár 563 literes csomagtartója minden poggyász számára elegendő helyet biztosít. Az Easy Open funkciónak köszönhetően egy kis lábmozdulat is elegendő az autó hátuljánál, s máris elektromos segítséggel tárul fel a csomagtérajtó. Az időben késleltetett elektromos zárás gombnyomásra működik, így Ön mindig kényelmesen pakolhat.

Vezetői segédrendszerek.

A részletek iránti figyelmesség - az új Arteon egyszerre meggyőző a prémiumszínvonalú dizájn és a vezetés élménye terén, ugyanis a legújabb vezetői segédrendszerek tekintetében is élen jár.

 

Lane Assist

Közlekedés előrelátó támogatással

Mindig az Ön oldalán áll - élvezze az olyan vezetői segédrendszerek előnyeit, mint az éppen igénybe vett sávtartó asszisztens (Lane Assist), illetve a városi vészfékfunkcióval és gyalogosfelismeréssel kiegészített Front Assist. Mindezt például a Rear Traffic Alerttel kiegészített, a sávváltást segítő aszisztens (Side Assist) és a közlekedési táblák felismerésével (Sign Assist) teheti teljessé.

További információ

Park Assist

Tágítsa lehetőségeit!

Akár egy hatodik érzék - legyen szó parkolásról, bekanyarodásról vagy kihajtásról, a Rear View, Area View és Park Assist asszisztens rendszerekkel Ön mindig jól felkészülten manőverezhet.

További információ

Dynamic Light Assist

Mindig megvilágosít

Megvilágosító minden tekintetben. Élvezzen még színvonalasabb biztonságot és kényelmet, az innovatív funkciókkal és iránymutató LED-technikával készülő, intelligens fényszórók révén.

További információ

Vészhelyzet

Segítség szükség esetén

Készüljön fel a vészhelyzetekre - az Emergency Assist és a proaktív utasvédelemmel

További információ

Közlekedési torlódás asszisztens

Így közlekedhet az araszoló forgalomban is kényelmesen

Hatékonyan segíti a vezetőt az araszoló forgalomban a közlekedési torlódások jellegzetes baleseteinek megelőzésében a közlekedési torlódás asszisztens (Traffic Jam Assist).

További információ

Infotainment

Élvezze az elsőosztályú kommunikációs és navigációs lehetőségeket és engedje, hogy elvarázsolja az új Arteon opcionális prémium hangrendszere.

DYNAUDIO Confidence hangrendszer

DYNAUDIO Confidence hangrendszer

Nem hisz majd füleinek - élvezze a Composition Media rádió, az extrafelszerelésként rendelhető DYNAUDIO Confidence prémium hangrendszer és a szintén kívánságra kapható DAB+ elsőosztályú hangzását.

További információ

Navigáció

Ilyen kényelmes is lehet a navigáció.

A Discover Media navigációs rendszer hatékonyan segíti Önt a legoptimálisabb úton eljutni úti céljához az új Arteon volánja mögött. Integrált Bluetooth-technikájának köszönhetően a telefon-kihangosítás is jóval kényelmesebbé vált.A Discover Media emellett az egyszerű kezelés jegyében érintőképernyővel, Apple-kompatibilis USB-csatlakozással, valamint MP3- és WMA-tartalmak megszólaltatására is rendelkezik. S ha még többre vágyik, az extrafelszerelésként kapható Discover Pro infotainment-rendszer a különösen igényesek technikája, 20,3 cm képátlójú érintőképernyővel, a térképek jól áttekinthető, háromdimenziós megjelenítésével és beépített flash-tárolóval. A hangvezérlés a helység- és utcanevekre is reagál és igény szerint tervezi meg az útvonalat. Telefonja csatlakoztatását követően egyszerűen a név bemondásával hívhatja fel a tárolt telefonkönyvében szereplő számokat, így mindkét kezét a kormányon tartva mindvégig teljes mértékben a forgalomra összpontosíthat.

Telefonálás

Mindkét kézzel a kormányon biztonságosabb a telefonálás.

Maradjon menet közben is elérhető, ha épp úgy kívánja. A Comfort és Business telefoncsatlakozások használatával kezét a volánon, figyelmét pedig a forgalmon tarthatja.

További információ

Online-szolgáltatások

Mindig kapcsolatban

Az internet az élet számos területén bizonyulhat hasznosnak. Tájékozódjon például menet közben is a legfrissebb közlekedési hírekről és tartsa folyamatosan a kapcsolatot az Arteonnal - okostelefonjával vagy akár otthonából is.

További információ

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata