Telefonhívások

 

Többé nem kell választania a vezetés és a telefonálás között. A két új, opcionális mobiltelefon előkészítés, vezetés közben is kényelmes telefonálást tesz lehetővé. A kiváló hangminőséget a digitális beszédhang-feldolgozási technológia, a csúcskategóriájú, tetőkárpitba épített mikrofon és az autó hangszórója biztosítják. A külső antennához való csatlakoztathatóság pedig még a gyenge jelerősség esetén is kiváló vételt eredményez.

Comfort verzió esetén, mobiltelefonját a középső kartámaszba épített indukciós (vezeték nélküli) antennacsatlakoztató segítségével kötheti össze a külső antennával. Ez azt is jelenti, hogy többé nem kell a készülékének megfelelő telefontartó után kutatnia.

A Business verziónál az autón kívül indított telefonbeszélgetések úgy továbbíthatók Bluetooth-kapcsolattal a jármű kihangosító rendszeréhez, hogy telefonja közben végig a zsebében pihen.

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés