Rádió

 

Az érintésvezérelt, színes, 16,5 cm (6,5 hüvelyk) képátlójú kijelző csak egyike azon műszaki megoldásoknak, amelyekkel az alapfelszereltségben található Composition Colour rádió büszkélkedhet. A nyolchangszórós rendszerrel hallgathat FM rádióadást vagy mp3 és WMA-formátumú zeneszámokat. A dalokat SD-kártyáról vagy éppen az AUX-IN csatlakozón keresztül, egy külső eszközről is lejátszhatja.

A minden felszereltséghez választható Composition Media rádióhoz nyolc hangszóró tartozik. A fent említett összes funkción és csatlakoztatási opción felül, USB-portot és Bluetooth-csatlakozási lehetőséget is kínál a mobiltelefonok csatlakoztatására. A 20,3 cm (8 hüvelyk) képátlójú, színes érintőkijelzőnek köszönhetően, kimondottan könnyen kezelhető.

Mindkétféle rádióhoz többantennás jelvevőrendszer tartozik, amely még gyenge jelerősség esetén is kiváló vételt biztosít.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés