Navigáció

 

Golfjához két navigációs rendszer közül választhat. A Discover Media rendszer 20,3 cm (8 hüvelyk) képátlójú, színes érintőkijelzővel, nyolc hangszóróval, FM rádióval, CD-lejátszóval, két SD-kártyanyílással és USB-porttal, a mobiltelefonok számára Bluetooth-csatlakoztathatósággal, valamint ingyenes szoftverfrissítéssel rendelkezik.

Akiknek pedig ez sem elég, azok számára a Discover Pro navigációs rendszer innovatív gesztusvezérléssel teszi még kényelmesebbé a rendszer használatát. Ennek köszönhetően, egyetlen kézmozdulattal válthat rádiócsatornát. Ez az opció 23,4 cm (9,2 hüvelyk) képátlójú, kristálytiszta 3D térképek megjelenítésére képes kijelzővel rendelkezik. A rendszer emellett nyolc hangszóróval, FM rádióval, mp3, AAC és WMA formátumú zenefájlok lejátszására is képes DVD-meghajtóval, két SD-kártyanyílással és USB-porttal, valamint a mobiltelefonok számára Bluetooth-csatlakoztathatósággal van felszerelve.

Mindkét féle rádiós navigációs rendszerhez többantennás jelvevőrendszer tartozik, amely még gyenge jelerősség esetén is kiváló vételt biztosít.

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés