ergoActive ülés

 

Ha olyan ülést szeretne, ami egyszerre sportos és kényelmes, válassza a 14 fokozatban állítható ergoActive ülést. A vezetőülés fűthető és elektronikusan állítható, stabil szerkezete a vezető gerincéhez igazodik. Az ülés magassága mellett a háttámla mélysége és dőlésszöge szabályozható. A memória funkcióval elmentheti az ülésbeállításait - ez akkor különösen hasznos, ha nem csak vezeti a autót. Végül, de korántsem utolsó sorban, a masszázsfunkcióval ellátott, elektromos deréktámasz segít az ellazulásban.

Az ergoActive vezetőülés a derékbántalmak megelőzésében is segíthet. Az ergoActive vezetőülés 2011-ben megkapta a "Bevizsgált és ajánlott" minősítést.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés