DYNAUDIO Excite

 

Minden hangot kristálytiszta minőségben akar élvezni? Akkor a dán Hi-Fi specialista Dynaudio által gyártott Dynaudio Excite hangrendszer a megoldás. A nyolc, kimondottan autókba tervezett hangszóró, mélynyomó és 400 watt teljesítményű, 10 csatornás, digitális erősítő gondoskodik róla, hogy út közben minden dal a lehető legjobb minőségben csendüljön fel.

A digitális jelfeldolgozás (DSP) funkció minden hangszóró hang kibocsátását külön, az adott hangszóró elhelyezkedésének megfelelően szabályozza. Így bárhol is ül a kocsiban, úgy érzi, a lehető legjobb helyről hallja a zenét. Mindegy, hogy hangosan vagy halkan élvezi a zenét, hogy a rock, az elektronikus vagy a komolyzene rajongója, az út végén biztosan jókedvűbben száll ki kocsijából, mint ahogyan beült.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés