Bőrhuzatok

 

A számos bőr és ArtVelours huzat közül választhatja ki autójába az Önnek leginkább tetszőt. A Vienna üléshuzat például nem mindennapi megoldás: perforált, kontrasztszínekben pompázó bőrből készül.

Bármelyik mellett is teszi le voksát, az garantált, hogy minden utasa kényelmes, megfelelő oldalirányú támaszt kínáló bőrülésekben utazhat. Az ülések természetesen fűthetőek.

A kéziféket, a multifunkcionális kormányt és a váltókart egyaránt remek tapadású bőrborítással láthatja el. A kormánykerék is fűthető, amit a hideg napokon igazán értékelni fog.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés