Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A Volkswagen élménye Autóváros, Autómúzeum, Gyárlátogatások, Automobil fórum

Üdvözöljük a Volkswagen világában

Élje át Ön is azt, ami bennünket motivál - az autók iránti szeretetet. A Volkswagennél az "Autóvárosban" (Autostadt), egy Phaeton elkészítése közben az Üvegfalú Gyárban, vagy egy gyárlátogatás során. Fedezze fel a Volkswagen világát.

Megjegyzés: A Volkswagen nagyvilág itt megadott oldalainak kiválasztásával Ön kilép a www.volkswagen.hu oldalairól. A következő oldalakon olyan információk, kontaktusok és további linkek is szerepelhetnek, amelyek nem a magyar Volkswagenre, illetve a magyar Volkswagen kínálatra vonatkoznak.

Autóváros (Autostadt)

Emberek, autók és ami azokat mozgatja. A mobilitás átélése testközelből - az Autóvárosban.

Autómúzeum

Egy úszó Bogár és több mint 200 további jármű kb. 5000 m2 területen.

Gyárlátogatások

Látogatás a Volkswagennél: tapasztalja meg az autógyártást testközelből.

Automobil fórum

A berlini automobil fórum - találkozóhely és beszélgetési lehetőség a világ különböző tájain élő és a Volkswagenért lelkesedő emberek számára.