Utastér

Még nagyobb tér – az Ön személyes stílusának is

Olyan autót szeretne, amely maradéktalanul kínálja "azt a bizonyos pluszt", mégpedig az Ön személyes stílusában? Ez esetben minden bizonnyal elnyeri tetszését az új T-Cross már alapkivitelben igényes utastere, valamint egyéni kialakítási lehetőségei. A dekorbetétek kínálatából igény szerint három különböző dizájn jellemezte csomag közül választhat. Döntsön kedvence mellett, s az ülések középső sávja és belső oldalfelületei, a dekorbetétek és a középkonzol-borítás különböző színvilágai révén tegye még személyesebbé és kifejezőbbé az utastér stílusát.

Sokrétű egyéni kialakítási lehetőségei mellett a T-Cross magas színvonalú kényelmet is kínál. A T-Cross és Life felszereltségi szinteket egyaránt kényelmes és igényes szövetkárpitozású ülések jellemzik, míg a T-Cross Style kivitelben elöl sport-komfortülésekben foglalhat helyet.

A Style felszereltségi szinten széria a hangulatvilágítás, aminek köszönhetően immár autójában sem kell lemondania a harmonikus atmoszféráról. A hangulatvilágítás diszkrét fénybe burkolja a T-Cross belterét, ami az éjszakai vezetés és a sötétben tett hosszú túrák során bizonyul különösen kellemesnek - nem kevésbé stílusos megjelenés mellett.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés