Külső megjelenés

Erőteljes fellépés és kompakt crossover-formavilág

Emelje Ön is a mércét a T-Cross formáival! A progresszív vonalvezetést a motorházfedéltől egészen a hátsó lámpákig húzódó vállöv, a karosszéria tiszta élei és a megnövelt szabadmagasság határozza meg, még dinamikusabb megjelenést kölcsönözve a férfias SUV-modell számára.

Hangsúlyos terepes karakterét motorházteteje bemélyedései fokozzák tovább, amelyekkel még erőteljesebb és hosszabb hatást kelt. A SUV-modellekre jellemző, emelt üléspozíciójában Ön is "felülemelkedhet a dolgokon", az ablakok alacsonyan futó peremének köszönhetően pedig menet közben is zavartalan körkörös kilátást élvezhet.

Élvezze a T-Cross modern formáit és színvonalas kidolgozását! Kerékjáratai és oldalsó küszöbborításai fekete műanyag burkolatai szintén nagyban hozzájárulnak frissességet sugárzó megjelenéséhez, ami különösen érvényes a T-Cross hátulnézetére: a markáns fényvisszaverő-sávval és LED-technikájú lámpatestekkel kiformált farkialakítás garantáltan maradandó benyomást kelt.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés