Még tágabb tér az Ön kényelmének

Utastér

Előtérben az Ön biztonsága - már a Polo gazdag alapfelszereltségében is. A szériakivitelhez tartozó, városi vészfékfunkcióval és gyalogosfelismeréssel kiegészített Front Assist környezetfelügyelő rendszer hatékonyan segíti a kritikus követési távolság felismerését, fékezéskor pedig a fékút rövidítését. Vészhelyzetben a fejlégzsákok biztosítanak fokozott védelmet az elöl és a hátul helyet foglalók számára. A hangulatos zenei aláfestésről és a minden évszakban kellemes klímáról a Composition Colour rádiórendszer, illetve a légkondicionáló berendezés gondoskodik.

Sok a csomag? Az új Polo nagyvonalú térkínálatával ez már aligha jelenthet problémát. A Comfortline felszereltségi szint emellett már alapkivitelben sík csomagtér-padlózattal szolgál. Az aszimmetrikusan osztva lehajtható hátsó üléstámlák révén a hosszú tárgyak szállításakor és a nagybevásárlás után is még egyszerűbb a pakolás.

Highline felszereltségi szintjén a Polo magas színvonalú kényelme mellett már stílusában is kínálja azt a bizonyos "pluszt", például fényes, Deep Iron dekorbetétével. A középső kartámasz elöl, az allergénszűrőt és kétzónás hőmérsékletszabályzást kínáló Climatronic légkondicionáló berendezés, valamint a bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék ugyancsak különösen kényelmes és praktikus felszerelés.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Polo

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

 

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.