Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

ID. kisokos

Számodra kiválasztott cikkek Ezen az oldalon válogatott, érdekes, és ami mindennél fontosabb, aktuális cikkeket mutatunk be számodra az e-mobilitás témakörében. Jó olvasást és böngészést kívánunk.

Előítéletek helyett tények

Alacsony hatótáv? Magas vételár? Kevés töltőállomás? Ezeket az előítéleteket már mindenki ismeri. Az e-Mobilitás kapcsán itt minden kérdésed megválaszolásra kerül.

Milyen messzire utazhatok?

Itt minden szükséges információt megtalálsz az elektromos járművek akkumulátoraival, töltésével, illetve az általuk megtehető távolsággal kapcsolatban.

Hogyan tölthetem fel?

Tudj meg mindent az elektromos autók töltéséről; egészen a csatlakozóktól a gyorstöltő állomásokig.

Hol tölthetem fel?

Akár otthon, munkában, vagy útközben- ilyen egyszerűen töltheted az elektromos autódat.

Ez is érdekelhet:

Hogyan fizethetek?

Egyszerűbb már nem is lehet.

Egy modul. Számos modell.

MEB: modulrendszerű elektromos hajtáskoncepció.