Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
ID. CROZZ

ID. CROZZ Ha újragondolhatnád a mobilitást, milyen lenne? Van egy elképzelésünk, ami felvillanyozza a hétköznapjaidat. Egy elektromos autó, ami szebbé teszi az életed. Annyira intelligens, hogy megért téged. Szóról szóra. És mivel teljesen hálózatba kapcsolt, közelebb áll hozzád, mint valaha. A technológia visz előre. Újfajta szabadságot ad. És új dolgok felfedezésére inspirál.

Készen áll, ha te is

Ötletünk a mindenki számára elérhető elektromos autó. És mivel mindannyian mások vagyunk és másra vágyunk, mindenkinek a megfelelő autót építjük. Ami olyan személyre szabott, hogy tökéletesen illik hozzád. Vagy a családodhoz. Vagy a munkádhoz. Pont, mint az ID. CROZZ koncepcióautónk. Modern crossoverként ötvözi az SUV erősségeit a kupé eleganciájával. Nagyon praktikus, mert a városban és a természetben is otthon van. Olyan, mint te. És új lehetőségeket nyit számodra. Teljesen egyszerű, teljesen elektromos.

Az ID. CROZZ modellel tiéd a szabadság, hogy azt tedd, ami számodra fontos. Mindegy, melyik utat választod. Azért olyan nagy a hatótávolsága, hogy mindig közel legyen a cél. Szóval hagyd magad mögött a várost és a hétköznapokat, és indulj felfedezőútra. Hatalmas belső terét úgy alakítottuk ki, hogy otthon érezd magad benne. Flexibilis és sok helyet biztosít. Olyan sokat, hogy még egy cross kerékpár is belefér. És csomagok egy egész nyaralásra. A legújabb technológia gondoskodik a friss, tiszta levegőről. Belül és kívül is. Károsanyag-kibocsátás nélküli elektromotorja annyira halk, hogy erdőkön és hegyeken át minden érzékszerveddel átélheted a természetet. A dinamikus összkerékhajtásnak köszönhetően azokat a helyeket fedezheted fel, amelyeken még soha nem jártál. Az ID. CROZZ mindig készen áll a kalandra. Olyan spontán, mint te.

Az elektromobilitás jövője A Volkswagen ID. CROZZ prototípusa a jövő elektromobilitását jelképezi. Olyan innovációkat rejt magában, amelyek dinamikusan és hangtalanul vezetnek végig a kanyargós utcákon. Valamikor a jövőben, ha szeretnéd, csak utazhatsz is – és egyszerűen élvezheted a kilátást. Még valami: ezzel a digitális, hálózatba kapcsolt járművel beszélhetsz is. Szóval köszöntsd a szabadságodat.

Megnyílnak a terek
Négykerék-meghajtás
Önvezetés
Megnyílnak a terek

Még több hely az ötleteknek

Az ID. CROZZ-t azért fejlesztettük, hogy még nagyobb szabadságot kapj. Na meg szabad teret. Mindemellett különösen figyeltünk arra is, hogy elhagyhassuk azt, ami elhagyható. Így például a B-oszlopot. Ugyanígy a hátsó ülések, illetve a középső konzol is nagyon egyszerűen változtathatóak. Így teret nyersz ahhoz, ami számodra fontos.  

Négykerék-meghajtás

Szabadság, amerre csak az utad vezet

Az ID. CROZZ messzebbre visz. Az elektromos négykerék-meghajtásának köszönhetően, szinte nincs akadály számára. A legújabb technológiának köszönhetően, egyetlen feltöltéssel az autó képes 500 km-t is megtenni. Hagyd magad mögött az unalmas mindennapokat, és menj amerre csak a kedved tartja. Egyedül vagy társasággal, ahogyan csak szeretnéd.Meglehetősen sportosan. Környezettudatosan.  

Önvezetés

Több idő neked

Vezetni vagy vezetni hagyni? Az ID CROZZ-ban ülve tiéd a választás. Egy érintés a kormányon, és az ID. Pilot átveszi az irányítást. Vagy csak mondd meg neki egyszerűen a hangvezérlés segítségével. Az autonóm módban a kormány visszasüllyed. Így még több szabad tered marad az igazán fontos dolgokra. Például a táj élvezetére. Vagy akár egy jó könyvre. Ugyan ez még a jövő zenéje, de mindenesetre azért jól hangzik.