Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
ID. BUZZ

Videó lejátszás

ID. BUZZ A mobilitás jövőjének alakítása számunka azt jelenti: elektromobilitást mindenkinek. Maximális szabadsággal, lelkesedéssel és egyéniséggel. Olyan járműveket fejlesztünk, amelyek megmutatják, milyenek az emberek, akik vezetik őket. És hogyan élnek. Azért dolgozunk a nagy ötleteken és az apró részleteken, hogy a jövőt mindenki számára jobbá tegyük.

Mindenhol otthon

Kisautó, CUV vagy limuzin - ID. modelljeinket teljesen az igényeidre szabtuk és egyedi világlátásodat tükrözik. Ilyen az ID. BUZZ koncepcióautó is. Az elektromos kisbusszal az ikonikus Bullit vezetjük át a jövőbe. És még nagyobb szabadságot adunk a világ felfedezéséhez. Azért, hogy kalandor maradhass. Mindegy, hogy éppen hol vagy. Mivel az ID. BUZZ esetében koncepcióautóról beszélünk, egy kicsit még várnod kell a sorozatgyártott modellre. De mint tudod, a legnagyobb örömöt a várakozás izgalma jelenti.

Az ID. BUZZ legjobb ötleteinkkel felszerelve újradefiniálja az autó fogalmát: iránymutatás, mobil otthon és tér a kreativitásnak. Ha úgy akarod, az ID. BUZZ ismeri a kedvenc dalodat. És tudja, miben támogasson az utadon. Például a variálható csomagtér-koncepciójával és nagyobb hellyel a család és a kalandok számára. Utazzatok együtt a természetbe és maradjatok éjszakára.

Az AR-Head-Up-Display segítségével gyerekjáték megtalálni a legtávolibb helyeket. Hirtelen érzed a szelet és a tengert. Életre kelnek az emlékek. Pont, mint az ID BUZZ szemei, amikor téged üdvözöl intelligens LED-es fényszóróival.

Az elektromobilitás jövője A Volkswagen ID. BUZZ a család barátja. Kísérőd a stresszes mindennapokban. Ez az elektromos autó olyan megoldásokat kínál, melyek megkönnyítik az életedet: modern komfortot, egy teljesen új belső dizájnt, sőt hamarosan már egy teljesen automatizált üzemmódot. Így válsz a kormány mögött is utassá. Szabadságot kapsz, hogy azt tedd, amihez csak kedvet kapsz.

Megnyílnak a terek
AR-Head-Up-Display
LED-es "szemek"
Touchpad
Megnyílnak a terek

Hatalmas kaland egy csomagban

Fontos számunkra, hogy rugalmas maradhass, így a tervezésnél különös figyelmet kapott az optimális térkihasználtság. A tágas csomagtér teret ad az óriási ötletek megvalósításához. Amennyiben úgy tartja kedved, pár egyszerű lépéssel egyszerűen szabadíthatsz fel helyet az utastérből, hogy még több mindent pakolhass az autódba. Egészen egyszerűen a flexibilis ülés-megoldásainknak köszönhetően.  

AR-Head-Up-Display

Hightech az utazóknak

Az ID. BUZZ utat tör. Az AR-Head-up-Display a navigációt az autó elé, az úttestre vetíti. Az Augmented-Reality kivetítésnek köszönhetően, a haladási irányt jelző nyilkatak pontosan ott látod, amerre az utad vezet. Így anélkül, hogy az úton kívül másra is figyelnél, akadály nélkül érsz célt.

LED-es "szemek"

A lényeges tekintet

A megszokott kerek fényszórók helyett, az ID. BUZZ inteligens LED-es "szemekkel" rendelkezik, melyek interaktívan kommunikálnak velünk, utasokkal. Le szeretnél kanyarodni? Követve az utat, fényszóróit a kívánt irányba fordítja. Amennyiben a az ID. BUZZ az út szélén gyalogost vagy biciklist észlel, úgy különböző fényjelzésekkel finoman jelzi jelenlétét. Egész előretekintő, ugye?   

Touchpad

A vezetés újragondolása

Az ID. BUZZ vezetése csupa játék, minden megoldásával ösztönösen a te igényeidet szolgálja. A vezető-térben már nincsenek gombok, kapcsolók. A touchpadnek köszönhetően, elegendő egy könnyed érintés a kormányon, hogy az ellássa funkcióját. Egyszerűen koppints a kormányra, és már kezdődhet is a következő kaland.