Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
A jövő a küszöbön áll: az ID.3 1ST

Forradalom evolúció helyett

Az ID.3 modellel az elektromos mobilitás új korszaka veszi kezdetét. Érezd a felvillanyozó menetteljesítményt! Éld át a formabontó dizájnt és a mindennapi használatra alkalmas hatótávolságot. A jövő készen áll. Szállj be és jegyezd elő már most az exkluzív, különleges kiadású ID.3 1ST modellt.
Videó lejátszás

Most előjegyezheted

Jegyezd elő magadnak az exkluzív, különleges kiadású ID.3 1ST modellt.

  • Legyél az elsők között, akik vezethetik és átélhetik az új ID.3 1ST-élményt.
  • Biztosítsd limitált, különleges dizájnelemekkel teli modelledet.
  • Értesülj időben az e-mobilitás és az ID.3 1ST újdonságairól és híreiről.

 Az ID.3 1ST főbb jellemzői 

Itt rendszeresen új különlegességeket fedezhetsz fel. Ezektől lesz az ID.3 1ST modell okos válasz a jövő kihívásaira. Kíváncsi vagy? Akkor nézd meg, mi rejlik az új ID.3 1ST modellben!

A fenntarthatóság előnye
A forgatónyomaték öröme
Korlátlan vezetési élmény
Elektromobilitás mindenkinek
Videó lejátszás

A fenntarthatóság előnye

Nincs lenyűgözőbb a jövőnél. Az új technológiák új lehetőségeket nyitnak meg, ugyanakkor nagy kihívások elé is állítanak bennünket. Ezért az ID.3 1ST modellt az alapoktól gondoltuk újra: teljesen elektromos és mindenekelőtt fenntartható. Ez az első olyan járművünk, amit ügyfeleinknek karbonsemlegesen adunk át - a CO2-kibocsátás következetes csökkentésével mind a gyártás során, mind pedig a beszállítói láncra vonatkozóan. Az elkerülhetetlen CO2-kibocsátást környezetvédelmi projektekkel kompenzáljuk.

Videó lejátszás

A forgatónyomaték öröme

Az ID.3 1STegyedülálló elektromos vezetési élményt nyújt: azonnali, maximális nyomaték, folyamatos és dinamikus gyorsulás és olyan teljesítmény, ami bárki szívét megdobogtatja. Átélnéd ezt az érzést? Akkor csak vezess.

Videó lejátszás

Korlátlan vezetési élmény

Az ID.3 1ST modellt közepes méretű akkumulátorral (nettó 58 kWh) szereltük fel. A sorozatgyártott modell három változatban érhető el: kis akkumulátorral (nettó 45 kWh) a WLTP2 szerinti hatótávolság 330 km, a nagy akkumulátorral (nettó 77 kWh) a WLTP2 szerinti hatótávolság pedig akár 550 km is lehet. Tehát minden úticélra rendelkezésre áll megfelelő modell.

Videó lejátszás

Elektromobilitás mindenkinek

Az ID. sorozatgyártott modelljei a legmodernebb technikával biztosítják a jövőbe mutató elektromobilitást. A különleges kiadású ID.3 1ST modell exkluzív dizájnelemekkel, nagyobb akkumulátorokkal és megnövelt hatótávolsággal. Így egyre többen élhetik át a jövő elektromobilitásának érzését.

Elsőként. Első pillantásra.

Az ID.3 1ST modell exkluzív részletei első pillantásra megmutatják, ki az első: a 1ST logótól és a markáns hátsó oszlopok dizájnjától kezdve a 1ST kormánykeréken és a Play & Pause pedálokon át egészen az üdvözlőképernyőn megjelenő különleges köszöntésig - ez a te egyedi modelled.

Videó lejátszás

A mi ötleteink a Te mobilitásod szolgálatában Összeállítottuk Neked az ID.3 modellre vonatkozó legjobb ajánlatainkat, hogy az elektromobilitás a jövőben még egyszerűbbé váljon.

Otthoni töltőállomásod: a Wallbox fali töltőkészülék
Kiszámolja Önnek: Volkswagen Pénzügyi Szolgáltatások

Otthoni töltőállomásod: a Wallbox fali töltőkészülék

Reggelente beszállsz a feltöltött elektromos járművedbe és teljes energiával indítod a napot - hát nem nagyszerű? Ezért hamarosan elérhető lesz a Volkswagennél egy otthoni magas teljesítményű csatlakozó: a Wallbox. Egyszeri telepítés után éjszakára csatlakoztathatod a járművedet és már tölti is. Kényelmesebb, mint a tankolás. A Wallbox két változatban, különböző kW-os töltési teljesítménnyel elérhető.

Kiszámolja Önnek: Volkswagen Pénzügyi Szolgáltatások

Az elektromobilitás mindenki számára elérhetőnek kell lennie. Ezért az ID.3 modellel hamarosan nyerhetsz vonzó lízingajánlatainkkal. Különböző változatokat biztosítunk azért, hogy nyugodtan élvezhesd a mobilitást.

Ez tetszene neked:

Milyen messzire utazhatok?

Előítéletek helyett tények

Készen áll, ha te is: ID. CROZZ

Az elektromos mobilitás víziója: ID. VIZZION

Mindenhol otthon: ID. BUZZ

1) Álcadekorációval ellátott koncepció modell

2) A gyakorlatban a tényleges hatótáv függ a vezetési stílustól, sebességtől, a kényelmi és egyéb szolgáltatások igénybevételétől, külső hőmérséklettől, valamint az utasok számától, egyéb további terhelésektől, illetve a domborzati körülményektől. A feltüntetett hatótáv tartományok tájékoztató jellegű, éves átlag alapján meghatározott adatok, melyek az autósok 80 százalékára vonatkoznak. Ez a tartomány meghatározás magában foglalja az autópályán (normál utazósebességgel) és télen (alacsony külső hőmérséklet mellett) megtett utakat is.