Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Volkswagen ID. Elektromobilitási platform - neked.

Az új ID.-t a jövő inspirálja

Az első ID. modellel a mobilitás új korszaka veszi kezdetét: kompakt és tágas, intelligens és intuitív, hálózatba kapcsolt és lenyűgöző.

Éld át testközelből, milyen érzés a holnap mobilitása, és foglalj magadnak egy darabot a jövőből.

Az ID. család - elektromobilitás mindenkinek

Az ID. család tanulmányautói mindenről gondoskodnak, amit a jövő mobilitásától várhatsz: elektromosak, hatékonyak, helyi károsanyag-kibocsátás nélkül - megoldást jelentenek az egyre mobilabb és nagyrészt városokban élő társadalmunk számára.

Az ID. család

ID. VIZZION

Az elektromos mobilitás víziója

ID. BUZZ

Mindenhol otthon

ID. CROZZ

Készen áll, ha te is

ID. információk - minden, amit az elektromobilitásról tudnod kell

Kérdéseid vannak a hatótávolsággal, a töltéssel vagy a gazdaságossággal kapcsolatban? Itt az elektromobilitás témájában mindent megtalálsz - tényeket is annak érdekében, hogy megszabadulj az előítéletektől.

ID. információk

Előítéletek helyett tények

Hogyan tölthetem fel?

Milyen messzire utazhatok?

ID. magazin: éld át az ID. életérzést

Itt találod az aktuális cikkeket a jövőbe mutató mobilitás, a modern életstílus és a holnap innovációinak világából. Neked állítottuk össze. Jó szórakozást kívánunk az olvasáshoz, keresgéléshez és felfedezéshez!

Jelentkezz most és előzd meg a korodat!

Értesülj rendszeresen az első ID. modell újdonságairól, az ID. család további tagjairól és a jövő elektromobilitásáról. Jelentkezz most