Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Golf Szinte minden más autónál sokoldalúbb.

Szinte minden más autónál sokoldalúbb.

A Golf, generációk óta formálja saját kategóriáját.
Legújabb típusa pedig a jövő generációinak lesz jelentős mérföldkő.

 

Galéria

Ismerje meg a Golf legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Golf legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Felszereltség és kialakítás Klasszikus Golf: sportos, dinamikus és igazán figyelemreméltó. A modell izgalmas dizájnja a legmagasabb elvárásokat is túlszárnyalja.

Külső

A dinamika és az elegancia találkozása.

Első pillantásra nyilvánvaló, hogy ez egy hamisítatlan Golf: az újratervezett fényszóróktól és lökhárítóktól, a dinamizmust sugalló hűtőrácson át, a hátsó diffúzorig, illetve LED hátsó lámpákig, az autó megjelenése éppoly figyelemreméltó, mint a korábbi generációk modelljei.

Belső tér

Nagyobb belső tér, nagyobb kényelem.

A megnövelt belső térben a kényelem, a minőség és az új műszaki megoldások játszák a főszerepet. Mindezek egyetlen célt szolgálnak: hogy minden útja a lehető legpihentetőbb élmény legyen.

Lámpák

Egy szempillantás alatt felvillanyoz.

A Golf lámpái igazi karaktert adnak az autónak. Ráadásul számos lehetőség közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő megoldást. De bármelyik mellett teszi le a voksát, az autója körül elfelejtheti a sötétséget.

Kerekek

Ahogy tetszik: keréktárcsa-választék.

Ízlés kérdése, hogy kinek melyik keréktárcsa-gumiabroncs kombinációval tetszik a legjobban a Golf. A könnyűfém keréktárcsák például az autó sportos oldalát domborítják ki.

Infotainment Ha vezetés közben telefonálnia kell, friss közlekedési információkra van szüksége, esetleg úti célja eléréséhez használná a navigációs rendszert, a megújult Golf modern információs és szórakoztató rendszere tökéletes és kényelmes választást az Ön számára.

Rádió

Ha arra vágyik, egyszerű rádióként is használhatja a rendszert.

Szeret vezetés közben úgy zenét hallgatni, hogy közben semmilyen fontos információról nem marad le, ráadásul mindezt első osztályú környezetben? Akkor a Golf rádióját imádni fogja.

Navigáció

Hogy biztosan élmény legyen a vezetés.

A választható navigációs rendszerek innovatív funkciók garmadáját kínálja. Így nem csupán az eltévedést zárhatja ki, de a vezetés közbeni felhőtlen szórakozásról is gondoskodhat.

Car-Net Guide & Inform

Mindig az úti cél felé, mindig jól értesülten.

A Car-Net Guide & Inform szolgáltatás az aktuális helyzetéhez közeli érdekes látnivalókról, az Önhöz legközelebbi parkolókról vagy épp benzinkutakról tájékoztatja. Friss közlekedési információkat kaphat, a dugók elkerülésére szolgáló javaslatokkal, vagy akár internetes hírekkel.

Telefonhívások

Megkönnyítjük a kommunikációt.

Annyit telefonálhat vezetés közben, amennyit szeretne - csak a kezeit közben tartsa a kormányon. A Golf két, kényelmesen használható, opcionális mobiltelefon előkészítést is kínál.

Vezetői segédrendszerek Golfjának intelligens vezetőisegédredszereinövelik a vezetés kényelmét, és segítségükkel nemcsak megoldhatja, de, akár el is kerülheti a veszélyes helyzeteket. Még, ha csak ritkán tudatosul is Önben, hogy ezen funkciók léteznek, megnyugtató érzés, hogy szükség esetén rendelkezésére állnak.

ACC & Front Assist

A zsúfolt városi utakon se veszítse el nyugalmát.

Az opcionális adaptív távolságtartó automatika (ACC) funkció kényelmes autózást biztosít. A gyalogosfigyelés funkcióval ellátott városi vészfékezés funkciót is tartalmazó, Front Assist térfigyelő rendszer a Golf választható felszereltsége.

Park Assist

Parkolni könnyen is lehet.

Még mindig saját maga parkolja le autóját? A választható Park Assist nem csupán parkolóhelyet talál, de az ilyenkor elkerülhetetlennek tűnő kormánytekergetést is megspórolhatja Önnek.

Traffic Jam Assist & Emergency Assist

Akkor is halad, ha beállt a forgalom.

A választható "Traffic Jam" asszisztens az olyan helyzetekben praktikus igazán, ha csak méterenként tudunk előre haladni. A rendszer segít elkerülni az ilyenkor jellemző koccanásos baleseteket. A szintén opcionális "Emergency Assist" rendszer észleli, ha a vezető többé nem ura a járműnek, és félautomatikus módon átveszi a jármű irányítását.

Holttérfigyelő

Segít Önnek sávváltásban, és a kiállásban.

A holttérfigyelő, autózás közben folyamatosan pásztázza a kocsi mögötti és melletti tereket, így sávváltás esetén időben figyelmeztetheti a vezetőt az esetleges veszélyekre. Mindemellett a rendszer segít a parkolóhelyről történő kiállásban is.

Gazdaságosság

A motorok

Az alacsony fogyasztás, nagy teljesítmény.

Mind a TSI benzines, mind a TDI dízelmotor izgalmas opció, hisz alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett képesek nagy teljesítményre.

4MOTION

Mindig a jó úton.

Nedves és egyenetlen útfelületen is jó tapadást szeretne? Az opcionális 4MOTION összkerék-meghajtás, ezt szinte bármilyen körülmények között biztosítja.

Aktív hengerszabályzó rendszer

Két henger pihenhet - Ön pedig üzemanyagot takaríthat meg.

Amikor kevesebb erő is megteszi, szinte észre sem vehető, hogy a motor mindössze két hengerrel fut. Ez az aktív hengerszabályzó rendszernek köszönhető, amely jelentős benzinmegtakarítást tesz lehetővé.

Vezetési profil kiválasztása

Alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához.

Takarékosan vagy sportosan szeret vezetni? Esetleg a kényelmet tartja szem előtt? Az opcionális "Vezetési stílus kiválasztása" funkció révén, az autó menet közbeni viselkedését teljes mértékben saját stílusához, valamint az aktuális időjárási- és útviszonyokhoz igazíthatja.

Kényelem A Golf bőséges alapfelszereltsége, egyszerű kezelése és kényelmi extrafunkcióinak széles tárháza segíti, hogy minden napja a nyugalom jegyében teljen.

Active Info Display

Pontosan azokat az információkat látja, amikre kíváncsi.

Az analóg kilométerórák ideje lejárt. Ha úgy kívánja, a hagyományos megoldást nagy felbontású kijelzőre cserélheti. Az innovatív Active info display az aktuális sebesség és üzemanyagszint mellett, számos egyéb hasznos információval látja el Önt.

DYNAUDIO Excite

Mindig tökéletes hangzás.

Jobban szól a zene a kocsiban, mint otthon! Az opcionális DYNAUDIO Excite hangrendszert kimondottan az autóba tervezték, ami még a vájtfülű zenerajongók elvárásait is bőven túlszárnyalja.

ergoActive ülés

Kímélje a hátát.

A 14 fokozatban állítható ergoActive sportülés elsőosztályú kényelmet biztosít a volán mögött. Az ülés alkalmazkodik a testvonalhoz, enyhítve ezzel a vezető hátának terhelését. Ez az innovatív, fűthető ülésmegoldás beépített masszázsfunkciót is kínál.

Bőrhuzatok

Válassza az időtlen eleganciát.

Minden úton elkíséri a luxus, mással össze nem hasonlítható élménye. Golf autójához opcionálisan választhatja a legjobb minőségű bőrből készült, illetve ArtVelours megoldásokat. Köztük a fűthető üléshuzatot, illetve a multifunkciós kormányra készült borítást.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek