Volkswagen maps + more app

 

Mindig, mindenütt segít az eligazodásban - az új Volkswagen maps + more okostelefonos alkalmazás az Android és iOS operációs rendszerekhez. Jelenjen meg a térkép épp két vagy három dimenzióban, mindig könnyedén érkezhet úti céljához. Az offline-üzemmódnak köszönhetően külföldön a roaming-díjakat is elkerülheti.

A maps+more igazi sokoldalú tehetség, amellyel Ön is mindent könnyedén szem előtt tarthat. Egyszerű Bluetooth-csatlakoztatását követően például okostelefonja telefonkönyve vagy teljes zenei tárolója is elérhetővé válik, mégpedig a kézírás-felismerésnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen. Hasonlóképpen egyetlen ujjmozdulat elegendő az olyan fontos járműadatok megtekintéséhez, mint például a pillanatnyi üzemanyag-fogyasztás, de a népszerű "Think Blue. Trainer." takarékos autózást segítő tanácsai is elérhetők. Egy alkalmazás - számtalan funkció.

 

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés