Telefonhívások

 

Nincs több elszalasztott hívás, és figyelmét se kell levennie az útról. A két új, opcionális mobiltelefon-előkészítés vezetés közben is könnyed és kényelmes telefonálást tesz lehetővé. A kiváló hangminőség a digitális beszédhang-feldolgozási technológiának, a csúcskategóriás, tetőkárpitba épített mikrofonnak és az autó hangszóróinak köszönhetően biztosított. A külső antennához való csatlakoztathatóság még gyenge jelerősség esetén is kiváló vételt eredményez.

A Comfort verziónál mobiltelefonját a középső kartámaszba épített indukciós (vezeték nélküli) antennacsatlakoztató segítségével csatlakoztathatja a külső antennához. Vagyis többé nem kell a pontosan a készülékének megfelelő telefontartó felkutatásával és megvásárlásával bajlódnia.

 

A Business verziónál az autón kívül indított telefonbeszélgetések úgy továbbíthatók Bluetooth-kapcsolattal a jármű kihangosító rendszerére, hogy telefonja közben végig a zsebében pihen. A rendszer a többfunkciós kormányon vagy az információs és szórakoztatórendszeren keresztül hangutasításokkal vezérelhető. Nagyon egyszerűen - pont, ahogy szeretné.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés