Rádió

Indulhat a kívánságműsor? Mai adásunkban két rádió és két navigációs rendszer közül választhat - mindegyik opció tökéletes felszereltséget kínál!

Az alapfelszereltségben szereplő érintésvezérelt, színes, 16,5 cm (6,5 hüvelyk) képátmérőjű kijelzővel felszerelt Composition Colour rádió az mp3 és WMA formátumú zenefájlokat is lejátssza. Alkalmas SD-kártya olvasására, FM rádióadás vételére, valamint nyolc csúcsminőségű hangszóró tartozik hozzá és csatlakozást kínál külső audioforrások csatlakoztatására.

A választható Composition Media rádióhoz nyolc hangszóró tartozik. A fent említett összes funkción és csatlakoztatási opción felül USB-portot és Bluetooth-kapcsolatot is kínál mobiltelefonok csatlakoztatására. A 20,3 cm (8 hüvelyk) képátmérőjű színes érintőkijelzőnek köszönhetően kimondottan könnyen kezelhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés