Lámpák

Az alapfelszereltségben kínált, LED nappali fénnyel felszerelt halogénizzós fényszóró még a legkedvezőtlenebb fényviszonyok esetén is megfelelő világítást biztosít. A szintén az alapfelszereltségben megtalálható fényszóróállítás funkció révén a fényszóró által kibocsátott fénysugár szöge az autó aktuális terheltségének megfelelően állítható.

Az opcionális LED főfényszórók a lehető legjobban illeszkednek a Golf Alltrack formavilágába. Energiatakarékosak, és a természetes nappali fényhez közelebb eső fénytartományuk kellemesebb a szemnek. Amennyiben kívánja, Golf Alltrack kocsiját opcionálisan LED ködlámpával is felszerelheti. A ködlámpa még igencsak nehéz útviszonyok mellett is segít, hogy jól láthassa az utat és a többi járművet.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés