Belső tér

 

Otthon fogja érezni magát - Golf Alltrack belső terének minőségi kialakítása azonnal fel fog tűnni. A Polar Night fekete verzió műszerfalbetétjének és középkonzoljának díszpereme, illetve az ajtók köré és a kesztyűtartó fölé szerelt exkluzív új, szálcsiszolt sötét fém díszítőperemek mind a luxus hangulatát árasztják.

A Golf Alltrack lágyabb arcát a csúcsminőségű, puha, mégis strapabíró anyagokból készült Summits üléshuzatok emelik ki. Az opcionális sportülésekhez elérhető ArtVelours verzió ülésperem-párnázata megnyerő velúrbőr-huzatot kapott. Az opcionális fekete tetőkárpit, a középső kartámasz, az alumínium-kinézetű pedálok és a hangulatvilágítás, a külvilág mintegy tökéletes kontrasztjaként, még tovább emelik a Golf Alltrack belső terének atmoszféráját.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés