Active Info Display

 

A választható Active Info Display köszönhetően egy 31 cm (12,3 hüvelyk) képátlójú, színes, nagy felbontású kijelzőn megjelenített eszközsorról olvashatja le a szükséges információkat. Információprofilok széles választéka segít abban, hogy a szokásos adatok - fordulatszám, sebesség, távolság - mellett pontosan az Ön számára fontos adatok jelenjenek meg a kijelzőn.

A kívánt információprofilt gyorsan és egyszerűen választhatja ki az opcionális többfunkciós kormánykeréken, például részletes vezetési adatokhoz férhet hozzá vagy vizuálisan is megjelenítheti a vezetéssegítő rendszereket. Ilyen módon az információkijelző még jobban hasznosítható, hiszen többféle adatot is megjeleníthet rajta.

A Discover Media információs és szórakoztató rendszert használva eldöntheti, hogy a navigációs térképet az aktív információkijelzőn vagy a rendszer kijelzőjén jeleníti meg. A Discover Pro verzió esetében a két megjelenítési mód egyszerre is elérhető.

 

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés