Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

e-up! Tisztán elektromos, egyszerűen használható.

A mindennapokra, mégsem mindennapi

Elektromos mobilitásra váltana? Egyszerűen csak szálljon be! Az e-up! révén már ilyen egyszerű. Dinamikus elektromos motorja a vezetés igazán élvezetes élményét kínálja. Ismerkedjen meg mindazzal, ami az e-up! modelleket a mindennapok ideális kísérőjévé teszi - az Ön számára is.

Galéria

Ismerje meg az e-up! legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg az e-up! legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Hosszú távon is meggyőző

A-ból B-be „e”-vel

Annak érdekében, hogy az e-up! modellel korlátlanul élvezhesse a mobilitást, a Volkswagen különböző töltési lehetőségeket kínál, hogy beépített lítiumion-akkumulátorát mindenkor kellő mennyiségű elektromos energiával láthassa el. Mégpedig igencsak egyszerű módon: az egyik lehetőség az e-up! töltésére az, ha a házi töltőkábelen keresztül háztartási elektromos hálózatra vagy - ugyancsak a megfelelő kábellel - valamelyik váltakozóáramú, nyilvános töltőállomásra csatlakoztatjuk. A teljes töltéshez ez esetben 6 - 10 óra szükséges. Dönthet azonban falitöltő (Wallbox) alkalmazása mellett is, maximális kényelmet és az otthon elérhető legnagyobb töltőteljesítményt biztosítva. E megoldással már otthon is akár hat órára rövidíthető a feltöltés. A leggyorsabb töltési lehetőséget azonban az egyenáram nyújtja, amit egyre több, a "maps + more" infotainment- és navigációs rendszer segítségével is felkereshető nyilvános töltőállomás kínál. A CCS gyorstöltő-rendszer mindössze 30 percet igényel az akkumulátor 80 százalékos feltöltéséhez.

Töltési lehetőségek

A kombinált töltőrendszer (Combined Charging System; CCS) segítségével mindössze egy töltőaljzatra és kétféle csatlakozóra van szükség az e-up! akkumulátorának feltöltéséhez. A CCS mind az egyen-, mind a váltóárammal való töltést támogatja, e rugalmasságnak köszönhetően ez a megoldás példaértékű - hiszen így a legtöbb töltőponton "feltankolhat".

Minden a szemünk előtt. Minden a kezünk ügyében.

A lényeg mindig szem előtt

A legfontosabb a láthatóság, legyen szó olyan e-specifikus információkról, mint az energiafogyasztási értékek, a menet- és energia-visszatáplálási (rekuperációs) fokozatok, a hatótáv, a pillanatnyi és átlagos energiafogyasztás vagy a menetkész állapot vagy akár a töltöttségi szint jelzése. A multifunkciós kijelzővel ellátott kombinált műszeregység jó áttekinthetőségének köszönhetően Ön menet közben is mindig jól tájékozott maradhat. A maps + more "dokkoló" segítségével pedig okostelefonját is egyszerűen az e-up! rendszerére csatlakoztathatja.

CLIMATRONIC

Az e-up! gondoskodik a jó levegőről: méghozzá a széria Climatronic rendszer segítségével, amely nemcsak a hőmérsékletet szabályozza folyamatosan, hanem a rossz szagok beáramlását is megakadályozza.

Minden, csak nem jelentéktelen

Az e-up! utastere, egyedi, összetéveszthetetlen dizájnját e-specifikus stílusjegyek egész sora jellemzi.

Ülések

Semmi mással össze nem téveszthető formaviláguknak köszönhetően az e-up! integrált ülései nem csupán jól festenek, hanem kényelmesek is. Színvonalas anyagválasztásuk és igényes kidolgozásuk szó szerint testközelből is élvezhető. Elöl már az alapfelszereltségben beépített ülésfűtés pedig további különlegességként bizonyítja, hogy az utastér kényelme itt feltétlen elsődleges elvárás.

maps + more

Az e-up! nem csupán egyéni kialakítási lehetőségek sokaságával, hanem a legkorszerűbb connectivity-megoldásokkal is szolgál. Így válhat például a díjmentes maps + more Volkswagen alkalmazással, és a mobiltelefon tartóval kiegészített Composition Phone rádióval okostelefonja iránymutató eszközzé a mindennapos tájékozódásban.

Kis „e”, nagy meghajtás

Vonzó innováció

Az e-up! modelljével a Volkswagen támogatja a jövőbemutató technikákat. Már ma is kiforrott, biztonságos és a mindennapokban is kiválóan használható elektromos járművet kínál ügyfeleinek, a jól megszokott minőségi és kényelmi színvonalon - ez vérbeli Volkswagen.

Motor

Az előítéletet, miszerint az elektromos autók nem képesek kiemelkedő menetteljesítményekre, a 60 kW (82 LE) maximális teljesítményével és a 210 newtonméter forgatónyomatékával az e-up! már az első pillanattól látványosan cáfolja. Nemkülönben meggyőzőek további értékei is. Gondolta volna, hogy pusztán akkumulátora energiájával akár 130 kilométer/órát is elérhet és álló helyzetből 12,4 másodperc alatt gyorsít fel 100 kilométer/órás tempóra?

100 kilométer 2,40 euróból

Az átlagfogyasztás 11,7 kWh száz kilométerenként, ezzel az e-up! jelenleg a legtakarékosabb a tisztán elektromos üzemű autók között. Így jelenleg körülbelül 2,40 euróból megtehet száz kilométert (0,20 €/kWh áramár esetén). Ráadásul eközben a környezet terhelését is megspórolja, hiszen megújuló energiaforrásokból származó áram használatával a helyi károsanyag-kibocsátás 0 g/km.

Az e-up! most már a zsebünkben is

Mintha az e-up! nem lenne amúgy is elég innovatív, a Volkswagen még egy további műszaki csemegét kínál: a "Volkswagen Car-Net e-Remote" okostelefon-applikáció, ugyanúgy, mint a "Car-Net Portal" a www.volkswagen.com/Car-Net alatt, sok hasznos járműfunkciót vezérel a távolból. Ez nemcsak szerfölött kényelmes, hanem lehetővé teszi azt is, hogy a teljes hatótávolsággal induljon útjára és optimalizálja a fogyasztást.

 

Takarékosság

Aki egy e-up!-ot vezet, az nemcsak erősíti jó hírnevét, mint innovatív szellemiségű és környezetbarát egyén, hanem takarékoskodhat is! Számos kopóalkatrész szükségtelen, és olajat sem kell cserélni a gépjárműben. Ezen kívül az elektromos autók, mint például az e-up! is, számos országban adókedvezményeket élveznek. Másrészről az ökoáram-tarifa, valamint a gazdaságos vezetési stílus rendkívül nagy mértékben hozzájárulhat a környezet és a pénztárcája kíméléséhez is. A Think Blue Trainer folyamatosan segíti Önt, mert tájékoztatja az ECO és az ECO+ üzemmódokról, a fogyasztásról és a vezetési stílusról.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek