Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új T-Cross A rugalmas SUV.

Videó lejátszás

#MoreThan1Thing Cara Delevingne színésznő és modell, dobol és bokszol, fényképez és szörfözik. Röviden: sokoldalú. Így tökéletesen illik az új T-Crosshoz. A T-Cross a változatosság és a kompakt jelleg egyedülálló kombinációjaként magabiztos crossover dizájnjával minden kalandban benne van.

Változatos és sokoldalú Cara Delevingne sokoldalú. A T-Crosshoz hasonlóan minden nap meglepetést okoz egy új oldalával. Cara és az új T-Cross. Ketten, de mindketten: #MoreThan1Thing

Modell
Szörfös
Dobos
Rendező
Színésznő
Ökölvívó
Fényképész
Videó lejátszás
Cara, a modell

„A divatban bátornak kell lenni. Nincsenek szabályok.”

Mit gondol Cara a divatról, a határokról és a fiókokról? Itt elérhető az interjú.

 

Videó lejátszás
Cara, a szörfös

„Amikor az első hullámon állsz, olyan, mintha repülnél.”

Cara szenvedélyes szörfös. Az interjúban megtudhatja, hogyan érzi magát szörfözés közben és mit jelent számára a szörf.

 

Videó lejátszás
Cara, a dobos

„A ritmus az élet.”

Nem számít, milyen zsúfolt Cara élete, mindig szakít időt a dobolásra. Az interjúban tovább mesél szenvedélyéről.

Videó lejátszás
Cara, a rendező

„Akkor vagyok a legnyugodtabb, amikor káosz és stressz uralkodik.”

Itt megtudhatja, mit gondol Cara a rendezői munkájáról és hogyan birkózik meg a kihívásokkal a forgatások során.

Videó lejátszás
Cara, a színésznő

„Minden szerepnek jót tesz, ha vannak hibái.”

A színészet Cara számára többet jelent különböző szerepek eljátszásánál. Az interjúban elmeséli, mit tanult a színészetről és önmagáról.

Videó lejátszás
Cara, az ökölvívó

„Jó érzés leizzadni.”

Cara imádja a mozgást. Hogy mit szeret benne és milyen gyakran sportol, elmeséli az interjúban.

Videó lejátszás
Cara, a fényképész

„Beleszerettem a fényképezésbe.”

Az interjúból megtudhatja, mi ébresztette fel Cara fényképezés iránti szerelmét és hogy legtöbbször miért készíti fényképeket.


#MoreThan1Thing - a kulisszák mögött is.Pillantson be a #MoreThan1Thing-kampány kulisszatitkaiba és fedezze fel Cara és az új T-Cross sokoldalúságát. Jó szórakozást kívánunk!


Videó lejátszás

Minden szempontból stílusos.

Az új T-Cross: kompromisszumok nélküli, rugalmas, teljeskörűen problémamentes csomag egyedi crossover formatervezéssel. Hagyd, hogy lenyűgözzön!

Minden szempontból stílusos.

Az új T-Cross: kompromisszumok nélküli, rugalmas, teljeskörűen problémamentes csomag egyedi crossover formatervezéssel. Hagyd, hogy lenyűgözzön!

A sokoldalú SUV-modell alkalmazkodik az Ön igényeihez Az új T-Cross abszolút sokoldalú tehetség, amely nem csupán markáns és dinamikus formavilágával, hanem sokrétűségével is mély benyomást kelt. Számtalan egyéni kialakítási lehetőségével Önnek is jóval nagyobb „játékteret” kínál – a spontán programok és a hosszú utazások során éppúgy, mint a mindennapok sokszínű világában.

Dizájn Sokoldalú tehetség: az új T-Cross egyszerre funkcionális és alkalmazkodó. Vérbeli crossover-dizájnja, széles körű egyéni kialakítási lehetőségei és magas fokú mindennapos használhatósága révén a variálhatóság és a kompakt kialakítás tökéletes ötvözetét kínálja, röviden: kalandra termett – csaknem mindenfajta kalandra.

Külső megjelenés

Erőteljes fellépés és kompakt crossover-formavilág

Az új T-Cross funkcionális dizájnnal kombinálja nagyvárosi karakterét. Hosszú motorházfedele és széles hűtőrácsa kifejezetten markáns megjelenést kölcsönöz számára. Erőteljes karosszériájával mindenütt megnyerő fellépés jellemzi e sokoldalú tehetséget - a nagyváros forgalmában, a mindennapok utazásai során és terepen egyaránt.

Utastér
Világítás
Könnyűfém keréktárcsák
Utastér

Éppoly egyéni, mint az Ön ízlése

A beltér különlegességei közé tartoznak például a hangulatvilágítás, az igényes szövetkárpitozású ülések, illetve az extrafelszerelésként rendelhető háromféle dizájncsomag. Az utastér felszereltsége nem csupán magas színvonalú kényelmet kínál, hanem pontosan az egyéni igényekre is szabható.

 

Világítás

„Megvilágosító” érvek – már az első pillantásra

Az új T-Cross kisugárzása minden értelemben igényes. A Life kivitel LED-technikájú nappali menetfénye és halogén fényszórói segítségével a nagyvárosi SUV-modell mindig "jó fényben tűnhet fel", a Style felszereltségi szint pedig már LED-fényszórókat tartalmaz.

 

Könnyűfém keréktárcsák

Így válik „kerek egésszé” a T-Cross: a könnyűfém keréktárcsák programja

Melyik könnyűfém keréktárcsával a legvonzóbb a T-Cross? Csakis az Ön döntése, a könnyűfém keréktárcsák széles palettáján pedig a bőség zavarával találkozhat: a 16 és 18 col peremátmérő közötti könnyűfém keréktárcsákkal egészen egyéni stílusjeggyel ruházhatja fel T-Cross modelljét - például a 18 colos, fekete, polírozott "Nevada"* segítségével.

* Ez a könnyűfém keréktárcsa a Volkswagen R ajánlata.

Egyéni kialakítási lehetőségek Az új T-Cross olyan ezerarcú, mint kevesen: az extrafelszerelésként rendelhető „Fekete”, „Energetic narancs” és „Bambuszkert-zöld” dizájncsomagokkal (a Life felszereltségi szinttől) semmi mással össze nem téveszthető megjelenéssel ruházható fel – s vérbeli stílusikonná léphet elő.

"Energetic narancs" dizájncsomag

Alakítsa ki az utasteret pontosan személyes ízlése szerint!

Az extrafelszerelésként rendelhető "Energetic narancs"dizájncsomag igazi tekinteteket vonzó különlegesség. Az Energetic narancs és a szürke dekordizájn jól sikerült színösszeállításával Ön igazán sokszínű módon kelthet mély benyomást, valódi trendalapítóvá avatva T-Cross modelljét.

A "Fekete" dizájncsomag

Ön határozza meg az utastér egyéni megjelenését

Szereti az egyszerű színeket és a sportos stílust? Az extrafelszerelésként rendelhető "Fekete" dizájncsomag tökéletes választás. Olyan különlegességekkel az utastérben, mint a fényes fekete és szürke dekorbetétek, a T-Cross volánja mögött minden út bizonyosan maradandó benyomást kelt.

 

A "Bambuszkert" dizájncsomag

 Pontosan az Ön személyes ízlésének megfelelő utastér? Parancsoljon!

A lényeg a megfelelő színösszeállítás: kívánságra színes stílusjegyekkel egészítheti ki T-Cross modellje utasterét. Az ülések középső sávja és belső oldalfelületei türkiz, narancs és platinaszürke árnyalatával, valamint a nemes hatású, fekete és szürke dekordizájnnal igazi tekinteteket vonzó különlegességgé alakíthatja autója belterét.

Felszereltség Formálja új T-Cross modelljét a személyes igényei alapján, és válasszon a T-Cross Life és Style specifikációs csomagok közül. Mint mindig, Öné a döntés, attól függően, hogy melyik csomag felel meg leginkább a minőségi és komfort elvárásainak.

A Style felszereltségi szint

Látható és tapintható kényelem

Az új T-Cross Style felszereltségi szintje magas színvonalú kényelemmel és számos, már alapkivitelben kínált igényes megoldással szolgál, mint például a LED-fényszórók, a sport-komfortülések, és a markáns, 17 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsák.

 

 

A Life felszereltségi szint

Szálljon be és érezze jól magát!

A Life felszereltséggel egyből jól érezheti magát - olyan különlegességei, mint a légkondicionáló berendezés, a nagyvonalúan méretezett csomagtérpadlózat, a multifunkciós kormánykerék és a Plusz multifunkciós kijelző minden utat kellemes élménnyé avat.

Kényelem Ön spontán típus? Akkor az új T-Cross az ideális társ az Ön számára. A jobb első ülés lehajtható háttámlájának és a csúsztatható hátsó üléspadnak köszönhetően tágas és elég rugalmas ahhoz, hogy bármilyen igényt kielégítsen. Digitális műszerfal: az innovatív, modern Active Info Display opcionálisan rendelhető felszereltség. Ez a műszeregység különböző vezetési adatokat és vezetői asszisztensrendszereket jeleníti meg.

Hátsó ülés és csomagtér
Az első ülések
Térkínálat
Az Active Info Display
Hátsó ülés és csomagtér

Őrizze meg útközben is rugalmasságát!

A T-Cross széleskörű alkalmazkodóképességről tesz tanúbizonyságot - a hosszirányban állítható és osztva lehajtható hátsó ülésnek és a megnövelt lábtérnek köszönhetően. A gyakorlatban ez még több helyet jelenthet Önnek és utasainak vagy még nagyobb csomagteret mindenki poggyásza számára.

Az első ülések

Kényelem, ahogyan Ön szereti

Csak üljön és lazítson: az extrafelszerelésként rendelhető deréktámasz a hosszú utazások során is hatékonyan kíméli hátát, a T-Cross lehajtható első utasülése pedig igazán praktikus, bőséges helyet kínálva csomagjai és bevásárlószatyrai számára.

Térkínálat

Tágasabb tér a rugalmasságnak

Nagyobb szabad térre vágyik? Itt megkaphatja: sokoldalú utasterével és tágas csomagtartójával a T-Cross egyaránt bőséges helyet kínál vezetője, utasai, csomagjaik - és a spontán programok számára.

 

Az Active Info Display

Információk pontosan úgy, ahogyan látni szeretné

Az analóg már a múlté - kívánságra nagyfelbontású kijelzőfelületre cserélheti a hagyományos körműszereket. Az innovatív és modern Active Info Display olyan információkkal szolgálhat, amelyek már messze túlmutatnak a sebesség és az üzemanyagszint adatain.

 

Infotainment Akár a legfrissebb közlekedési információkra van szüksége, akár a navigációs rendszert szeretné használni, hogy megtaláljon egy címet, vagy csak a kedvenc zenéit szeretné hallgatni, a T-Cross modellben egyszerű és kényelmes módon használhatja a legújabb technológiákat.

Rádió és navigáció

Szórakoztatás és navigáció magas színvonalon

Feltétlen szükséges a rádió és a megbízható navigáció? Rendben, a T-Cross rádió- és navigációs rendszerei színes érintőképernyővel, akár hat hangszóróval és számos csatlakoztatási lehetőséggel kényeztetik Önt. A Discover Media navigációs rendszer 20,3 centiméter (8 col) képátlójú monitorral és intuitív navigációs funkcióval áll rendelkezésére, amely a Car-Net hasznos online szolgáltatásai révén valós idejű információkkal is bővíthető.

Connectivity
Mobiltelefon töltés
Zene hallgatás
Connectivity

Hálózati kapcsolatban mindazzal, ami fontos Önnek

Okos telefonjával szinte állandó internetkapcsolatot élvezhet - miért ne tehetné a T-Cross volánja mögött is? A Car-Net Guide & Inform nagyban megkönnyíti a mindennapokat, miközben Ön kipihenten érkezhet úticéljához.

Mobiltelefon töltés

Megkönnyíti kommunikációját

Még több energia mobiltelefonja, táblagépe és MP3-lejátszója számára - csatlakoztassa eszközeit az integrált USB-csatlakozón keresztül, a Qi-szabványt támogató mobiltelefonok pedig különösen kényelmesen tölthetők. Helyezze egyszerűen az első rakodórekeszbe mobilkészülékét, amely az induktív töltés révén gyorsan visszanyeri teljes energiatartalékát.

 

Zene hallgatás

Mennyei hangzás – a Beats és az Apple Music révén

Élvezze az Apple Music szolgáltatásával kedvenc zenéit az új T-Cross volánja mögött - több mint 45 millió streamelhető zeneszám választékával! S mindez ha a beats erőteljes hangrendszerével egészül ki, garantáltan színvonalas hangzásélményt nyújt.

 

Vezetői segédrendszerek A T-Cross asszisztensrendszerei nagyobb vezetési komfortot biztosítanak és segítenek a kritikus helyzetek kezelésében vagy éppen megelőzésében. Még akkor is, ha nem mindig észleli ezen technológiák működését, jó érzés tudni, hogy számíthat rájuk.

Vezetés
Parkolás
Vezetés

Kérjük, ne vitázzanak, hogy ki vezessen

Igazán élvezetes a T-Cross vezetése, amihez a praktikus vezetői segédrendszerek is nagyban hozzájárulhatnak, sok mindent egyszerűbbé és kényelmesebbé téve az autózás során. Ne sajnálja magától hosszú utazások során a még színvonalasabb kényelmet és engedje, hogy sűrű forgalomban is támogassák a vezetőaszisztensek.

 

Parkolás

Vezetni élvezetes – és most már parkolni is

Olykor valóságos türelemjáték a parkolás - jó, hogy az új T-Cross extrafelszerelésként rendelhető parkolási asszisztens rendszerei hatékony segítségként teszik szinte gyerekjátékká a manőverezést.

3D látványtervezés

További lehetőségek

Az új T-Cross motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,8-6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 132-140 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.