Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új Passat és Passat Variant Önnek időből van a legkevesebb? Hozza ki a belőle a legtöbbet!

Videó lejátszás

A magas színvonalú kényelem is hozzájárul az életminőséghez Nagyon elfoglalt és gyakran indul üzleti útra, vagy a család mindennapjait kell kézben tartania? Akkor fontos, hogy megbízható jármű álljon a rendelkezésére. Az új Passat ebben segít, és még sok minden másban: az a dolga, hogy megkönnyítse az Ön feladatait. Az intuitív funkcióknak köszönhetően minden utazás valódi élmény, amelyet magas szintű kényelemben élvezhet.

Dizájn Az új Passat kifejező dizájnja letisztult eleganciát és önbizalmat sugároz. Lendületes arányai sokatmondóan sejtetik, milyen erő rejlik a motorháztető alatt.

Külső megjelenés
Belső tér
Háttérvilágítás

Külső megjelenés

Elegáns és dinamikus - pont, ahogy kell

Sportos és a harmonikus körvonalak tökéletes összhangja: a dinamikus formatervezés a kifejező egyedi világítással együtt biztosítja az új Passat határozott és magabiztos megjelenését.

Belső tér

A tér újragondolása

A jármű belső kialakítása nemcsak biztosítja a magas színvonalú kényelmet, hanem kellemes térérzetet is nyújt. Különös figyelmet érdemelnek a magas minőségű ülések és a dekorelemek.

Háttérvilágítás

Alakítsa kedvére a világítást

Az állítható erősségű, választható háttérvilágítás lenyűgöző és egyedi térélményt biztosít.

Kényelem Az új Passat sok szempontból lenyűgöző – minden igényt kielégítő funkciói arra szolgálnak, hogy a rövid és a hosszú utazások alkalmával is jól érezze magát.

Digitális vezetőtér

Nagy felbontású és interaktív

Az analóg már a múlté. A klasszikus kerek műszerek helyét átvette a nagy felbontású kijelző. Az innovatív digitális vezetőtér minden információval ellátja Önt, nem csak a sebességről és az üzemanyagszintről ad tájékoztatást.

Könnyű nyitás

A csomagtartó kinyitása gyerekjáték

Képzelje el, hogy kikapcsolódása már az indulás előtt elkezdődik. Ugyanis az "Easy Open" funkció lehetővé teszi, hogy egy apró mozdulattal nyissa ki az elektromos csomagtérajtót.

IQ.DRIVE A Volkswagennél az IQ.DRIVE minden intelligens vezetői asszisztensrendszer szinonimája. A ma és a holnap rendszereié is. Az IQ.DRIVE egyet jelent az általunk fejlesztünk innovatív megoldásokkal, melyek egyszerre összpontosítanak az Ön kényelemére és biztonságára.

Vezetéstámogatás
Parkolás
Elektromechanikus fékrásegítő
Front Assist környezetfigyelő és gyalogosfelismerő rendszerrel együtt.
Proaktív utasvédelmi rendszer

Vezetéstámogatás

Élvezze a kényelmet egy gombnyomásra

Képzelje el, hogy a Passat vezetéstámogató rendszerei részben átveszik a vezetést. Mindez azt jelenti, hogy az utazás már ma is kényelmesebb és nyugodtabb lehet például a választható Travel Assist vezetéstámogató rendszernek köszönhetően.

Parkolás

Sose volt ilyen könnyű a parkolás

A hagyományos parkolás már a múlté. A Comfortline szinttől az alapfelszereltséghez tartozó parkolóradarral és a választható Park Assist parkolássegítő rendszerrel rengeteg energiát takaríthat meg a parkolás és a manőverezés1 során, ugyanakkor végig ellenőrzése alatt tarthatja a járművet. 1

1 A rendszer keretein belül.

Elektromechanikus fékrásegítő

Rövid féktávra fejlesztve

A Passat féktávja csökkenthető a standard elektromechanikus fékrásegítővel és kombinálható a Front Assist környezetfigyelő és gyalogosfelismerő rendszerrel. 1 Ez csökkentheti például a gyalogosbaleset kockázatát.1

1 A rendszer keretein belül.

Front Assist környezetfigyelő és gyalogosfelismerő rendszerrel együtt.

Minden ott van a radaron

A rendszer észleli a gyalogosokat az úton, és időben figyelmeztet. Ha Ön nem reagál, akkor automatikusan fékez. Ideális esetben és a rendszer keretein belül ez azt jelenti, hogy a gyalogosokkal való ütközés elkerülhető.

Proaktív utasvédelmi rendszer

Védelem minden oldalról

A proaktív utasvédelmi rendszer, a saját keretein belül megvédi Önt a kockázatos helyzetekben, például egy ütközés esetén.

Infotainment Az új Passatban Ön és utasai is remekül szórakozhatnak, valamint kapcsolatban maradhatnak a nagyvilággal. Élvezze a kitűnő hangzást, az intuitív navigációt és a kényelmes hangvezérléses rendszert, amely teljesíti az utasításait.

Médiastreaming
Hangvezérlés
Composition rádió
Navigáció

Médiastreaming

Zavartalan hozzáférés a streaming szolgáltatásokhoz

Akkor is hozzáférhet kedvenc szolgáltatásaihoz, amikor az új autóját vezeti: a Passat infotainment rendszerén keresztül válogatott streaming szolgáltatások érhetők el, például az Apple Music.

Hangvezérlés

Hangvezérlés, az Ön szolgálatára

Használja a (magyar nyelven sajnos nem elérhető) hangvezérlés funkciót anélkül, hogy levenné a tekintetét az útról. Akár a kedvenc zenéjét választja ki, akár az utat tervezi meg, a hangvezérlés - amely az infotainment rendszerhez rendelhető - mindig szolgálatára áll.

Composition rádió

Engedje el magát, szórakozzon

A Passatban Ön választja ki, mit szeretne hallgatni: az alapfelszerelés részét képező Composition rádió mellett lehetetlen unatkozni.

Navigáció

Tartsa az irányt miközben jól érzi magát

A választható Discover Pro navigációs rendszer segít, hogy biztonsággal elérje úti célját. A sokoldalú infotainment funkciók és a speciális kényelmi lehetőségek, mint a Streaming & Internet csomagok vagy a We Connect Plus, egyaránt lenyűgözőek.

Kapcsolódjon a világhoz Az új Passatban Ön mindig online módban lehet. Épp úgy, ahogy azt a mindennapokban megszokta – mindig és mindenhol összekötve a családdal, barátokkal és a munkatársakkal. Egy adatforgalomra képes SIM kártya közvetlen hozzáférést biztosíthat mobil online szolgáltatásokhoz és a We Connect járművel kapcsolatos egyéb szolgáltatásaihoz. Így Ön utazás közben is jól informált marad, miközben remekül szórakozik.

Appok és szolgáltatások az autóban

Mobilitás – újragondolva

Néha a kis dolgok könnyítik meg igazán az életet. A járműben használható applikációkat az infotainment rendszer közvetlenül a Volkswagentől tölti le. Ezek az alkalmazások a We Connect és We Connect Plus1 szolgáltatásokkal együtt olyan kényelmessé teszik az életét az új Passatban, hogy sosem akar majd lemondani róluk. Az élete még nyugodtabb és kellemesebb lesz az olyan alkalmazásokkal, mint a We Park, a We Experience vagy a We Deliver szolgáltatás (egyes szolgáltatások Magyarországon jelenleg még nem elérhetők). Mikor próbálja ki őket?

1A We Connenct szolgáltatások igénybevételéhez Volkswagen ID felhasználói fiók szükséges, és bejelentkezés a We Connect szolgáltatásba felhasználónévvel és jelszóval. Ezen kívül külön We Connect vagy We Connect Plus szerződést kell kötni a Volkswagen AG-vel online. A We Connect Plus szolgáltatás az ingyenes használati idő teljes tartamára akkor vehető igénybe, ha a jármű kézhezvételét követő 90 napon belül regisztrálja azt a www.portal.volkswagen-we.com weboldalon.

Mobilkulcs

Ossza meg Passatját másokkal

Praktikus és okos: ha szeretné, az okostelefonjával1 is gyorsan és kényelmesen kinyithatja és elindíthatja Passatját. Sőt, mobilkulcsokat küldhet a barátainak és családtagjainak, így ők is gond nélkül használhatják a járművet.

11 Csak a GSMA szabványnak megfelelő Samsung okostelefonokkal elérhető. A funkció használatához szükség van az opcionális Discover Pro navigációs rendszerre.

További lehetőségek