Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Az új Passat

Az új Passat Önnek időből van a legkevesebb? Hozza ki a belőle a legtöbbet!

Videó lejátszás

A magas színvonalú kényelem is hozzájárul az életminőséghez Nagyon elfoglalt és gyakran indul üzleti útra, vagy a család mindennapjait kell kézben tartania? Akkor fontos, hogy megbízható jármű álljon a rendelkezésére. Az új Passat ebben segít, és még sok minden másban: az a dolga, hogy megkönnyítse az Ön feladatait. Az intuitív funkcióknak köszönhetően minden utazás valódi élmény, amelyet magas szintű kényelemben élvezhet.

Dizájn Az új Passat kifejező dizájnja letisztult eleganciát és önbizalmat sugároz. Lendületes arányai sokatmondóan sejtetik, milyen erő rejlik a motorháztető alatt.

Külső megjelenés
Belső tér
Háttérvilágítás

Külső megjelenés

Elegáns és dinamikus - pont, ahogy kell

Sportos és a harmonikus körvonalak tökéletes összhangja: a dinamikus formatervezés a kifejező egyedi világítással együtt biztosítja az új Passat határozott és magabiztos megjelenését.

Belső tér

A tér újragondolása

A jármű belső kialakítása nemcsak biztosítja a magas színvonalú kényelmet, hanem kellemes térérzetet is nyújt. Különös figyelmet érdemelnek a magas minőségű ülések és a dekorelemek.

Háttérvilágítás

Alakítsa kedvére a világítást

Az állítható erősségű, választható háttérvilágítás lenyűgöző és egyedi térélményt biztosít.

Kényelem Az új Passat sok szempontból lenyűgöző – minden igényt kielégítő funkciói arra szolgálnak, hogy a rövid és a hosszú utazások alkalmával is jól érezze magát.

Digitális vezetőtér

Nagy felbontású és interaktív

Az analóg már a múlté. A klasszikus kerek műszerek helyét átvette a nagy felbontású kijelző. Az innovatív digitális vezetőtér minden információval ellátja Önt, nem csak a sebességről és az üzemanyagszintről ad tájékoztatást.

Könnyű nyitás

A csomagtartó kinyitása gyerekjáték

Képzelje el, hogy kikapcsolódása már az indulás előtt elkezdődik. Ugyanis az "Easy Open" funkció lehetővé teszi, hogy egy apró mozdulattal nyissa ki az elektromos csomagtérajtót.

IQ. DRIVE A Volkswagennél az IQ.DRIVE minden intelligens vezetői asszisztensrendszer szinonimája. A ma és a holnap rendszereié is. Az IQ.DRIVE egyet jelent az általunk fejlesztünk innovatív megoldásokkal, melyek egyszerre összpontosítanak az Ön kényelemére és biztonságára.

Vezetéstámogatás
Parkolás
Elektromechanikus fékrásegítő
Front Assist környezetfigyelő és gyalogosfelismerő rendszerrel együtt.
Proaktív utasvédelmi rendszer

Vezetéstámogatás

Élvezze a kényelmet egy gombnyomásra

Képzelje el, hogy a Passat vezetéstámogató rendszerei részben átveszik a vezetést. Mindez azt jelenti, hogy az utazás már ma is kényelmesebb és nyugodtabb lehet például a választható Travel Assist vezetéstámogató rendszernek köszönhetően.

Parkolás

Sose volt ilyen könnyű a parkolás

A hagyományos parkolás már a múlté. A Comfortline szinttől az alapfelszereltséghez tartozó parkolóradarral és a választható Park Assist parkolássegítő rendszerrel rengeteg energiát takaríthat meg a parkolás és a manőverezés1 során, ugyanakkor végig ellenőrzése alatt tarthatja a járművet. 1

1 A rendszer keretein belül.

Elektromechanikus fékrásegítő

Rövid féktávra fejlesztve

A Passat féktávja csökkenthető a standard elektromechanikus fékrásegítővel és kombinálható a Front Assist környezetfigyelő és gyalogosfelismerő rendszerrel. 1 Ez csökkentheti például a gyalogosbaleset kockázatát.1

1 A rendszer keretein belül.

Front Assist környezetfigyelő és gyalogosfelismerő rendszerrel együtt.

Minden ott van a radaron

A rendszer észleli a gyalogosokat az úton, és időben figyelmeztet. Ha Ön nem reagál, akkor automatikusan fékez. Ideális esetben és a rendszer keretein belül ez azt jelenti, hogy a gyalogosokkal való ütközés elkerülhető.

Proaktív utasvédelmi rendszer

Védelem minden oldalról

A proaktív utasvédelmi rendszer, a saját keretein belül megvédi Önt a kockázatos helyzetekben, például egy ütközés esetén.