Volkswagen Tiguan: Vonóerő

Számos érv szól a Tiguan mellett. Ezek egyike az extraként kapható, manuálisan kihajtható vonóberendezés1, amellyel - motorváltozata és sebességváltója, illetve felszereltsége függvényében - akár 2,5 tonna2 össztömegű utánfutót is könnyedén vontathat. A vonóberendezés mechanikusan hajtható ki és elektromosan reteszelhető. Az utánfutó csatlakoztatásakor az opcionális tolatókamera nyújthat segítséget, amely - látószögén belül - a Tiguan mögötti területet az infotainment-rendszer képernyőjén jeleníti meg. Az opcionális Trailer Assist vontatmány-asszisztens pedig a külső visszapillantó tükrök állítókapcsolója segítségével egyszerűsíti a manőverezést.

1.5 TSI DSG 150 LE motor/váltó kombináció esetében nem rendelhető.

Növekvő tengerszint feletti magassággal szükségszerűen csökken a motor teljesítménye. 1000 méter tengerszint feletti magasságnál és további 1000 méterenként mindenkor le kell vonni 10-10 százalékot a szerelvény megengedett össztömegéből (megengedett vontatható tömeg + a vonójármű megengedett össztömege).

Bezárás
Zárja be a menüt

Off-road, de nem off-line Tiguan

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata