Zárja be a menüt

Környezetvédelem és technika Műszaki információk

 

Szakirodalom

A javítási szakirodalomban megtalálhatóak a gépjárművön elvégzendő munkák lépései és itt vannak dokumentálva az áramköri rajzokon szereplő elektromos csatlakozások és összeköttetések. A javítási munkák elvégzéséhez szükséges célszerszámok és műhelyberendezések is itt kerülnek meghatározásra.

A javítási szakirodalmat a Volkswagen AG nyújtja az erWin (elektronikus javítási és műhelyinformációk) internetes portálon keresztül. Itt kényelmesen és kedvező áron megszerezheti az egyes járművekhez szükséges leírásokat.

A lebonyolításra és az elszámolásra közvetlenül a Volkswagen AG-nél kerül sor.

» Itt érheti el az erWin oldalt

További kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére:  gvo(kwfat)porsche(kwfdot)hu

Célszerszámok és műhelyberendezések

A javítási szakirodalomban az egyes munkafázisok elvégzéséhez szükséges célszerszámok és műhelyberendezések azonosító számokkal vannak jelölve.
Az egyes célszerszámok részletes leírása (azonosító szám alapján) megtalálható az erWin oldalon, a "Műhelyfelszerelés" részben.

Célszerszámokat rendelhet, illetve kötelezettségmentesen kérhet ár információkat a Porsche Hungaria Kft.-től.

» Itt érheti el az erWin "Műhelyfelszerelés" oldalt

» Megrendelő / ár információ kérő nyomtatvány


További kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére:  szerviz-tamogatas(kwfat)porsche(kwfdot)hu

Műszaki képzések

Az ügyfeleknek szóló tanácsadás, valamint a Volkswagen járművek professzionális javítása és karbantartása folyamatos képzést és továbbképzést igényel a munkavállalók számára. A Porsche Hungaria Kft. rendszeresen tart műszaki képzéseket.

Tájékoztatjuk, hogy az oktatásokat azonos feltételekkel tudjuk hozzáférhetővé tenni, mint a hivatalos márkaszerviz-hálózatnak. A felépítő- és szakértői képzések elvégzésének feltétele az alaptanfolyamok előzetes teljesítése, vagy az azzal azonos tudás bizonyítása egy sikeres személyes vizsgával.

A képzési programot ingyenesen megrendelheti e-mailben a muszakioktatas(kwfat)porsche(kwfdot)hu címen. A képzési programban megtalálhatóak az egyes műszaki képzések költségei és információkat kaphat a jelentkezési lehetőségekről.

Online szolgáltatások

A GeKo és az SVM segítségével online kapcsolaton keresztül a saját VAS diagnosztikai eszközével hozzáférhet a Volkswagen AG központi szerverén az Offboard Diagnostic Information System hibakereső szoftverhez, amivel jelentősen növelheti saját diagnosztikai eszközeinek teljesítőképességét.

Mi a GeKo?

A GeKo (Geheimnis und Komponentenschutz = titok- és komponensvédelem) olyan funkció, amely az Offboard Diagnostic Information System hibakereső szoftver online csatlakoztatásával a felhasználók rendelkezésére áll, és amelynek segítségével betaníthatók a jármű indításgátlójának komponensei (például a kombinált elem, a motorvezérlő) a kulcsok és a komponensvédelem (például klímaberendezés, navigációs rendszer stb.).

Mi az SVM?

Az SVM (Software Versionsmanagement = szoftververzió-kezelés) az Offboard Diagnostic Information System diagnózisszoftver online csatlakoztatásával elérhető további funkció. Ez teszi lehetővé a vezérlőkészülékek biztonságos programozási folyamatát és a vezérlőkészülékek helyes beépítését. A funkció ezenkívül a vezérlőkészülékek kódolását is támogatja.

Hogyan használhatja a GeKo/SVM funkcióit?

  • Telepítenie kell az Offboard Diagnostic Information System diagnosztikai szoftvert. További információkat talál az erWin-termék-súgóban
  • Az online csatlakozáshoz bizonyos számítástechnikai előfeltételeket teljesíteni kell Továbbá szükséges lesz egy saját felhasználó azonosító. További információkat talál az erWin info-túrában


További kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésére: gvo(kwfat)porsche(kwfdot)hu

Javítási tanácsadás

Technikai információk, illetve javítással kapcsolatos technikai segítség nyújtása díjköteles szolgáltatás.

Megértését kérjük, ha feltételezzük, hogy Ön - a szükséges irodalmon túl - rendelkezik megfelelően képzett szerelőgárdával, célszerszámokkal, műhelyberendezésekkel és mérőeszközökkel.

Annak érdekében, hogy szakmai támogatást tudjunk nyújtani, részletes információra van szükségünk a járműről és a jelenlegi problémáról, vagy az ügyfél panaszáról.

Kérjük, a lehető legpontosabban és olvashatóan töltse ki a "Műszaki segítségnyújtás" űrlapot, és küldje el a szerviz-tamogatas(kwfat)porsche(kwfdot)hu e-mail címre. A szolgáltatás ára kérdőívenként 2.500 Ft + áfa.

» Űrlap letöltése

Szerviz szerződés

Pályázati igényét kérjük küldje el az alábbi címre:

Porsche Hungaria Kft.
Projektmenedzser és auditkoordinátor
1139 Budapest
Fáy u. 27.
gvo(kwfat)porsche(kwfdot)hu

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata