Zárja be a menüt
Bezárás

Jármű áttekintése.
Minden, amit tudni szeretne.

Jármű áttekintése.
Minden, amit tudni szeretne.

Ön fekszik az ágyban és kavarognak a gondolatai: Lekapcsoltam a világítás a járműben? Lezártam az ajtókat? Szerencsére, mindezért már nem kell többé aggódnia. Ellenőrizze mindezt az okostelefonján. Okostelefonja azt is megmutatja, hol parkolt le előző nap. Ezen kívül tájékoztatja Önt a jármű állapotáról vagy az indulás előtt elvégzendő ellenőrzésekről. De vezetnie még Önnek kell.

Digitális kezelési útmutató

 

Az új Golf modellje számos műszaki funkciót és lehetőséget kínál az Ön számára. Ezért az új Golf járműve kezelési útmutatója nem csak nyomtatott vagy online változatban érhető el, hanem előretelepített alkalmazásként közvetlenül a jármű infotainment rendszerében is behívható. A digitális kezelési útmutatóval gyors, áttekinthető és érthető válaszokat kap a kérdéseire - interaktív és egyszerűen hozzáférhető a We Connect webportálon vagy közvetlenül a jármű infotainment rendszerén keresztül.

Ajtók és világítás

 

Az alkalmazás "Ajtók és világítás" funkciójával meggyőződhet arról, hogy a Volkswagen ajtói zárva vannak-e, és az állóhelyzeti világítás ki van-e kapcsolva. Gyors ellenőrzés az Ön lelki nyugalmáért.

 

 

Vezetési adatok

 

A Vezetési adatok funkció elemzi az Ön vezetési módját és információt szolgáltat például az átlagos fogyasztásról.

 

Parkolási pozíció

 

A "Parkolási pozíció" szolgáltatással mindössze egyetlen érintésbe kerül, hogy megtalálja. Mi több, azt is megtekintheti, hogy szükség esetén hogyan jut el oda a leggyorsabban.

 

Járműstátusz

 

Mindenhonnan belátható: az összes releváns járműadat. Például a fennmaradó megtehető útszakasz, a kilométeróra aktuális állása vagy az akkumulátor újbóli feltöltésére figyelmeztető információ.

 

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata