Menü schließen
Bezárás

MirrorLink®

MirrorLink®

Az okostelefonok praktikusak, mindig kéznél vannak, és minden helyzethez rendelkeznek egy találó alkalmazással. A MirrorLink® használatával akkor sem kell lemondania minderről a segítségről, amikor a kormány mögött ül.1 Kapcsolja össze a MirrorLink®-képes okostelefonját a járművel, és használja kényelmesen az alkalmazásokat az infotainment rendszer képernyőjén keresztül.

Így működik.

Többek között a következő alkalmazások támogatottak:

Spotify - Powered by RockScout, Glympse, Audioteka, AUPEO!, Parkopedia, RockScout, DoorBird, Stitcher és további alkalmazások

Követelmények.

 

A MirrorLink®¹ a "Composition (Media)" rádiórendszerrel vagy a "Discover Media", és a "Discover Pro" navigációs rendszerekkel, valamint a "Ready 2 Discover" rendszerrel kapható. Az Ön mobil készülékének - amely alkalmazásait szeretné az infotainment rendszer képernyőjéről kezelni - támogatni kell a Android™ operációs rendszert, az 1.1 verziótól.² A Volkswagen szorosan együttműködik a nagy okostelefon-gyártókkal, hogy elősegítse az App-Connect technológiák széleskörű támogatását.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team