Teljes körű kapcsolat, mégis abszolút mobil

Telefon

Ne maradjon le egyetlen beszélgetésről sem, miközben zavartalanul a forgalomra összpontosít! Kétféle opcionális telefoncsatlakozás is segítheti a kényelmes telefonálást menet közben, amelyek digitális beszédprocesszoruknak, a tetőkárpitba épített, igényes mikrofonjuknak, és az autó saját hangszóróinak köszönhetően egyaránt kiemelkedő hangminőséget kínálnak. A vétel a jármű külső antennáján keresztül még kritikus lefedettség mellett is optimálisan zajlik.

A Comfort kivitel induktív módon, azaz vezeték nélkül csatlakoztatja a megfelelő rekeszbe helyezett mobiltelefont a külső antennához, így nem szükséges külön adapter beszerzése.

Az LTE-kapcsolatot is kínáló Business kivitel esetében Bluetooth segítségével az autón kívül kezdett telefonbeszélgetések is átvihetők a kihangosítóra, miközben a telefon mindvégig a zsebben maradhat. A kezelés hangvezérléssel, a multifunkciós kormánykerékről vagy az infotainment-rendszerről történhet - egyszerűen és pontosan az ön igényei szerint.

Bezárás
Zárja be a menüt

Golf Sportsvan

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata