Használja Volkswagenjében is mobiltelefonos alkalmazásait!

Car-Net App-Connect.

Az opcionálisan rendelhető App-Connect segítségével okostelefonját egyszerűen és kényelmesen csatlakoztathatja a Composition Media rádió- vagy a Discover Media és Discover Pro navigációs rendszerekhez, így az érintőképernyőről kezelheti mobiltelefonja bizonyos alkalmazásait. Az egyszerű kezelés azonban korántsem e megoldás egyetlen előnye, ugyanis a jármű által rendelkezésre bocsátott adatokat számos alkalmazás használhatja fel, hogy hasznos és szórakoztató funkciókkal szolgáljon.

A Volkswagen háromféle csatlakozást - MirrorLink™, Android Auto™ (Google) és Apple CarPlay™ - is kínál a mobiltelefon csatlakoztatására, vonzó lehetőségek sokaságával. A www.volkswagen.de/mobiltelefon oldalon Ön is megtekintheti, melyikkel kompatibilis mobilkészüléke. Kérjük, vegye tekintetbe, hogy egyes alkalmazások nem szerepelnek mindhárom említett technika számára a kínálatban, illetve a csatlakozások elérhetősége országonként változhat.

További információ a Car-Net App-Connect rendszeréről

Bezárás
Zárja be a menüt

Golf Sportsvan

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata