Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

up! Mindig a középpontban.

Éppolyan egyéni, mint Ön

Az up! pontosan alkalmazkodik az Ön személyes stílusához és számtalan egyéni kialakítási lehetőségével új színt hoz a mindennapokba. Például a tető és a külső visszapillantó tükrök házainak fekete és fehér színei közül éppúgy választhat, mint a könnyűfém keréktárcsák kínálatából. Az egyedi megjelenést a LED-technikájú nappali menetfény, illetve a külső visszapillantó tükrökbe épített, ugyancsak LED-irányjelzők teszik teljessé, amelyek egyaránt az alapfelszereltséget bővítik.

(A képen látható visszapillantó ház fényezése Magyarországon nem rendelhető.)

Egyéni stílusban

Az up! nem csupán az első pillantásra megnyerő, hanem minden további alkalommal is. Meglepően tágas térkínálata és akár négy személy számára is színvonalas kényelme mellett utasterében - a műszerfalbetétektől (dashpad) egészen az üléskárpitokig - is bőséges teret kínál a legkülönfélébb színvilágoknak. Az extrafelszerelésként rendelhető okostelefon-csatlakoztatás és a szintén opcionális, bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék pedig igazi sokoldalú tehetséggé avatja az up! modelleket.

Galéria

Ismerkedjen meg Ön is többféle perspektívából az up! különlegességeivel!

Ismerkedjen meg Ön is többféle perspektívából az up! különlegességeivel!

Az up! a beats hangrendszerével – minden út Rock'n'Roll

Zene nagy fordulaton

Az up! újdonsága a beats-hangrendszer, amely az amerikai egyesült államokbeli BeatsAudio™ hifi-specialista fejlesztése. A 300 watt teljesítményű, nyolccsatornás erősítő digitális jelprocesszorral (DSP) működik. E hangrendszer kiegészítéseképpen a Volkswagen a beats felszereltségi szinttel küldi piacra újdonságát, amely összeállítás színben harmonikusan egymáshoz illeszkedő dizájnelemekkel kelt mély benyomást.

 

A BeatsAudio hangrendszer

A zene igazi élvezete

300 watt teljesítményű és digitális jelprocesszorral (DSP) működő, nyolccsatornás erősítő, valamint az utastérben elosztott, a mélynyomóval együtt összesen hét prémium hangsugárzó gondoskodik a mindenkor kristálytiszta és telt hangzásról.*

 

*) A Beats, a Beats by Dr. Dre, a b logo és a BeatsAudio a Beats Electronics, LLC márkavédjegyei.

Panorámatető

Kezdődhet a szabadtéri szezon!

Nyissa ki a tetőt, hangosítsa fel kedvenc zenéjét és élvezze zavartalanul a napfényt - mi kellhet még? Az extrafelszerelésként rendelhető panorámatető révén mindez valósággá válhat!

Könnyűfém keréktárcsák

Minden oldalról előnyös megjelenés

A 15 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsák az utat is színpaddá varázsolják: e különleges modellváltozat színes kerékagy-borításai és más jellegzetes elemei is egyből szembetűnőek és semmi mással össze nem téveszthető megjelenést kölcsönöznek számára.

Külső visszapillantó tükrök

Kívül is különleges

Ön és az up! beats hangos zene nélkül is vonzzák a tekinteteket. A külső visszapillantó tükrök eltérő árnyalatra fényezett házai ízléses kontrasztot alkotnak az autó színével, még jobban kiemelve a "beats" feliratú up! karizmatikus fellépését.

Utastér

Útközben is a legjobb helyen

Olyan különlegességei, mint például a fehér Ambiente-világítás, a "deep dimension" műszerfal-dizájn vagy éppen a beats üléskárpitok, igazán stílusos környezetet teremtenek az új up! utasterében. Az illő hangzásélmény sem maradhat el, a széria felszereltséget bővítő okostelefon-csatlakoztatás révén igény szerint kedvenc zenéi csendülnek fel.

Infotainment

Volkswagen maps+more app

Egyszerűen online

A Volkswagen maps + more dock révén minden út "okossá" válik az up! volánja mögött, a megfelelő okostelefonos alkalmazás és az okostelefon-tartó segítségével ugyanis olyan funkciók is rendelkezésre állhatnak, mint a navigáció (offline is), a kihangosító, a multifunkciós kijelző vagy épp a "Think Blue. Trainer."

 

Rádió

Zenére az up! is még élvezetesebb

Popzene? Techno? Vagy heavy metal? Jó, hogy az új up! infotainment-technikák új generációjával érkezik. Hallgasson épp rádiót, vigye magával kedvenc CD-it az útra vagy csatlakoztassa az AUX-IN aljzaton át okostelefonját vagy MP3-lejátszóját az autó rendszerére - az up! mindig partner a szórakozásban.

 

Vezetői segédrendszerek

ParkPilot

Hangjelzéssel segít a parkoláskor

Szűk parkolóhelyek? Senki a környéken, aki segíthetne? Nyugodtan eltekinthet a külső segítőtől az extrafelszerelésként rendelhető ParkPilot révén, amely talán nem olyan sármos, ám igen megbízható. A ParkPilot az opcionális komfort csomag része.

Városi vészfék-funkció

Zsúfolt úton is pihentető vezetés

Tökéletes páros - az up! és a nagyváros. A kis Volkswagen teljes egészében a nagyvárosi környezetre született, s ezért (extraként rendelhető) városi vészfék-funkcióval készül, amely nagyban segítheti a balesetek következményeinek enyhítését.

Komfort csomag

Engedje, hogy segítsünk!

Miért kellene épp az up! esetében lemondanunk a fejlett vezetői segédrendszerek kínálta kényelemről? Az opcionális drive pack összeállítás olyan funkciók egész sorával szolgál, amelyekről rövidesen már Ön sem mondana le szívesen. A kis up! is tudja már, amit a jóval nagyobb autók.

Gazdaságosság

Szekvenciális ötfokozatú manuális sebességváltó (ASG)

Adja át a sebességváltások feladatát!

Kényelmesen a nagyvárosok hektikus forgalmában is - az extrafelszerelésként rendelhető szekvenciális ötfokozatú manuális sebességváltó (ASG)* révén. Igény szerint Ön is kezelheti a tengelykapcsoló-pedált és a sebességváltókart, de egyszerűen át is engedheti az ASG technikájának.

Motorok

Könnyed üzemanyagtakarékosság

Amikor a kis fogyasztás igényes technikával találkozik - az up! könnyű és takarékos motorpalettájával a legkülönfélébb igényeknek is következetesen megfelel.

Egyéni kialakítási lehetőségek

Utastér

Mindenütt jó – de legjobb az up!-ban

Amint beszáll az up! modellek valamelyikébe, Ön is úgy érezheti, mintha csak hazaérkezne. A kialakítási lehetőségek sokaságának köszönhetően ugyanis pontosan egyéni igényei szerint alakíthatja ki utasterét, legyen szó akár a műszerfalbetétről (dashpad), vagy az üléskárpitokról. Alakítsa ki a belteret pontosan úgy, ahogyan szeretné és érezze jól magát!

 

Könnyűfém keréktárcsák

Minden Ön körül forog

Önnek egyéni a stílusa - az új up! pedig hozzá illő könnyűfém keréktárcsákkal szolgál. Válogasson a számos dizájn közül, a klasszikusan elegánstól a dinamikusan sportosig.

(A narancssárga könnyűfém kerék Magyarországon nem rendelhető)

Egyedülálló csomagok

A legapróbb részletéig stílusos

Váljon Ön is dizájnerré és tervezze meg az up! megjelenését egészen egyedi stílusban! Ehhez két color csomag, fekete vagy fehér áll rendelkezésére.

 

 

Kényelem

Négyajtós kivitel

Biztosítson még nagyobb kényelmet utasainak!

Az up! Magyarországon négyajtós karosszériával kapható, így könnyebb a be- és kiszállás a hátul helyet foglalók számára. A kilátás is jobb, mivel az oldalablak pereme alacsonyabban húzódik, a hátsó ülés pedig magasabban helyezkedik el.

Panoráma billenő-/tolótető

Kezdődhet a szabadtéri szezon!

Nyissa ki a tetőt, hangosítsa fel kedvenc zenéjét és élvezze zavartalanul a napfényt - mi kellhet még? Az extrafelszerelésként rendelhető panorámatető révén mindez valósággá válhat!

LED-technikájú nappali menetfény

Stílusos különlegesség

Az up! nem csupán közelről megnyerő - már messziről is jól mutat, s a LED-technikájú nappali menetfénynek köszönhetően bizonyosan nem marad észrevétlen.

Multifunkciós kormánykerék

Mindent jól kézben tarthat

Az extrafelszerelésként rendelhető multifunkciós kormánykerékkel nemcsak az up! irányítható, hanem a rádió, a média-lejátszó és a telefon is vezérelhető. Ön így mindig a volánon tarthatja kezét, biztos kontroll alatt tartva autóját.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek